Jegyelővétel

JEGYELŐVÉTEL A KONCERT ELŐTTI NAPIG 200 FT KEDVEZMÉNNYEL!!!

JAVASOLJUK, HOGY MINDENKI TÁJÉKOZÓDJON ARRÓL, HOGY A JEGYIRODÁK MELY ÁRUSÍTÓ HELYEIN NEM SZÁMÍTANAK FEL KEZELÉSI KÖLTSÉGET!!!

Eventim
 
Jegyhu
 
Ticketportal

Partnereink


Fmedia.png
 
intersport5.png
 
Fmh.jpg
 
Szuperinfo.jpg

praktiker.png

 

IDŐJÁRÁS

Attis! A Barátaid jó híreket várnak és gyógyulást kívánnak Neked!

2016.02.14. 12:37  |  Hírek  |   
  Nincs
Szeretem az EDDÁT! Pataky Attilával 37 éve azonosulok emberileg, zeneileg, szövegileg és lelkileg.A 178 fős Ifi Park koncerten találkoztunk először, majd 1979. július 7-én, megrendeztem az első Popstrand koncertjüket. 1979-ben a legendás Kertészeti Egyetem Klubjának a Pop Meccs Gáláján, átadtam az „ 1979 felfedezettje „ díjat az Eddának, 1981-ben megrendeztem az első élő tv-s koncertjüket, majd jöttek a felejthetetlen EDDA TÁBOROK, és Popstrand koncertek…

Attis műtétje után, megnéztem az Eddás Facebook oldalakat… Arra voltam kíváncsi, hogy Attisnak -esetleg diszkréten-, gyógyulást kívánnak-e azok is, akik nem szeretik az Eddát, gyűlölik Pataky Attilát, vagy még mindig duzzognak a Slamó miatt, akinek - az eltelt kb. 30 év alatt - bőven lett volna lehetősége arra, hogy megmutassa: Mit tud Attis nélkül… Meglepődtem hogy a fentiek, jókívánságok helyett kivetkőztek az emberi mivoltukból. A modortalan, lelketlen és mocskolódó stílusukkal, belepiszkítottak egy olyan közösségbe, amihez semmi közük. Ezek az Eddát gyűlölők folyamatosan fröcsögtek, gusztustalanok voltak és úgy viselkedtek, mintha a saját családi vagy baráti körükben kocsmáztak volna. A rosszakaróink így élnek, ezt hidegvérrel nyilvánosságra hozták, ezért név szerint megismertük őket…A 10 agárdi országos táborban, mi is megismertük egymást. Bennünket boldoggá tesz, az értékrendünk. A modortalan gyűlölet, nem az EDDA TÁBOR stílusa, -tanúsítom!

A jóérzésű EDDÁS JÓARCOK viszont ismét összezártak, véleményt mondtak és megosztották azt!!! Tehát olyan lények élnek közöttünk, akik ha lehetőséget kapnak, rögtön szóval és ”tettekkel” rontanak rá elsősorban a hölgyekre, a gyengébbekre, a védtelenekre és arra is, aki évtizedek óta a kör közepén áll! Fentiek vagy lelkileg sérült gonoszok, vagy pl. azok a muszlim bevándorlók, akik Nyugat-Európában nap mint nap erőszakoskodnak gyermekekkel lányokkal és asszonyokkal is. Pl. az önmagát talán magyarnak vélő Vályi Nagy, vagy a magyarságát szégyenlő Farkas Tibor lehetőséget kaptak, hogy véleményt mondjanak a jóindulatú EDDÁS család fórumain.

A nyilvánosság lehetőségével ők is visszaéltek, ezért én is kérek minden eddás moderátort/admint, hogy a továbbiakban az ilyen provokátorokat azonnal vegyék le azokról az oldalakról, amelyekhez – még egyszer leírom-, semmi közük!

Viszont a normális hozzászólásokból és az őszinte jókívánságokból kiderült, hogy Attis nagyon számíthat a családjára és az igazi Eddásokra!!!Remélem, hogy július 9-én az Agárdi Popstrandon, ismét együtt fogunk örülni az EDDA MŰVEK és az EDDA TÁBOR értékeinek!

Derűs napot! Turbina

Edda tabor 92.jpg
(A fénykép 1992-ben készült az Agárdi Popstrandon, az EDDÁSOK 2. Országos Találkozóján.)

AGÁRDI POPSTRAND JÉGPÁLYA 2016.

2016.01.04. 14:42  |  Jégpálya  |   
  Nincs
 
Apsj logo.jpg

Tájékoztatunk BENNETEKET, -  az AKTÍV és EGÉSZSÉGES ÉLETMÓDOT FOLYTATÓ, az EGÉSZ ÉVBEN ÉRDEKLŐDŐ, valamint az INFORMÁCIÓKAT RENDSZERESEN MEGOSZTÓ, HŰSÉGES KÖZÖNSÉGÜNKET - hogy jelenleg nem üzemel az Agárdi Popstrand Jégpálya!

Apsj.png

Január 30-án, 8:00 órakor, 2 C fok volt a hőmérséklet Agárdon. Megszünt az összefüggő jég  a tavon. Jelenleg borult idő és szélcsend van.

Január 29-én, 8:00 órakor, 1.5 C fok volt a hőmérséklet Agárdon. A jég vastagsága 7-cm, amelyen áll víz. Jelenleg borult idő és szélcsend van.

A természetes tavakon, a biztonságos korcsolyázáshoz minimum 10-12 cm jégvastagság szükséges, ezért ÉLETVESZÉLYES ÉS TILOS RÁMENNI A JÉGRE!

A korábbi évekhez hasonlóan, léceket és deszkákat helyeztem el a jéglejáró stégünk mellett. Soha nem lehet tudni, hogy mikor jön a baj.....

Örülünk, hogy télen is rendszeresen figyelemmel kíséritek az agárdi történéseket!
 Akkor nyit ki ismét MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB JÉGPÁLYÁJA, amikor biztonságos a jég. BIZTONSÁGOS JÉG ESETÉN 1979 óta, a megszokott jó zenékkel, melegedővel, a jéglejáró stégünknél biztonsági eszközökkel, fakutya és korcsolya kölcsönzéssel , értékmegörzővel és színvonalas büfé szolgáltatással, valamint csodálatos és tiszta természeti környezettel várunk életkortól függetlenül Mindenkit!

Továbbra is az a legfontosabb célunk, hogy  gyors és hiteles információkat kapjatok, a jég vastagságáról és az állagáról. A téli Popstrandon immár hagyományosan akkor szól a rockzene, amikor biztonságos a jég vastagsága. Mindig szolgáltatunk - önként vállalt közszolgálati feladatként - akkor is információkat, amikor életveszélyes rámenni  a jégre!!!


Köszönjük a figyelmedet:

Turbók János és a Popstrand Csapata

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK

2015.12.27. 19:17  |  Hírek  |   
  Nincs
ÁLDOTT, BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET, VALAMINT SIKEREKBEN ÉS POPSTRAND ÉLMÉNYEKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!
 
Turbók János és a Popstrand csapata

NKA

nka.png

FACEBOOK