Jegyelővétel

JEGYELŐVÉTEL A KONCERT ELŐTTI NAPIG 200 FT KEDVEZMÉNNYEL!!!

JAVASOLJUK, HOGY MINDENKI TÁJÉKOZÓDJON ARRÓL, HOGY A JEGYIRODÁK MELY ÁRUSÍTÓ HELYEIN NEM SZÁMÍTANAK FEL KEZELÉSI KÖLTSÉGET!!!

Eventim
 
Jegyhu
 
Ticketportal

Partnereink


Fmedia.png
 
intersport5.png
 
Fmh.jpg
 
Szuperinfo.jpg

praktiker.png

 

IDŐJÁRÁS

AGÁRDI POPSTRAND JÉGPÁLYA 2016.

2016.01.04. 14:42  |  Jégpálya  |   
  Nincs
 
Apsj logo.jpg

Tájékoztatunk BENNETEKET, -  az AKTÍV és EGÉSZSÉGES ÉLETMÓDOT FOLYTATÓ, az EGÉSZ ÉVBEN ÉRDEKLŐDŐ, valamint az INFORMÁCIÓKAT RENDSZERESEN MEGOSZTÓ, HŰSÉGES KÖZÖNSÉGÜNKET - hogy jelenleg nem üzemel az Agárdi Popstrand Jégpálya!

Apsj.png

Január 30-án, 8:00 órakor, 2 C fok volt a hőmérséklet Agárdon. Megszünt az összefüggő jég  a tavon. Jelenleg borult idő és szélcsend van.

Január 29-én, 8:00 órakor, 1.5 C fok volt a hőmérséklet Agárdon. A jég vastagsága 7-cm, amelyen áll víz. Jelenleg borult idő és szélcsend van.

A természetes tavakon, a biztonságos korcsolyázáshoz minimum 10-12 cm jégvastagság szükséges, ezért ÉLETVESZÉLYES ÉS TILOS RÁMENNI A JÉGRE!

A korábbi évekhez hasonlóan, léceket és deszkákat helyeztem el a jéglejáró stégünk mellett. Soha nem lehet tudni, hogy mikor jön a baj.....

Örülünk, hogy télen is rendszeresen figyelemmel kíséritek az agárdi történéseket!
 Akkor nyit ki ismét MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB JÉGPÁLYÁJA, amikor biztonságos a jég. BIZTONSÁGOS JÉG ESETÉN 1979 óta, a megszokott jó zenékkel, melegedővel, a jéglejáró stégünknél biztonsági eszközökkel, fakutya és korcsolya kölcsönzéssel , értékmegörzővel és színvonalas büfé szolgáltatással, valamint csodálatos és tiszta természeti környezettel várunk életkortól függetlenül Mindenkit!

Továbbra is az a legfontosabb célunk, hogy  gyors és hiteles információkat kapjatok, a jég vastagságáról és az állagáról. A téli Popstrandon immár hagyományosan akkor szól a rockzene, amikor biztonságos a jég vastagsága. Mindig szolgáltatunk - önként vállalt közszolgálati feladatként - akkor is információkat, amikor életveszélyes rámenni  a jégre!!!


Köszönjük a figyelmedet:

Turbók János és a Popstrand Csapata

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK

2015.12.27. 19:17  |  Hírek  |   
  Nincs
ÁLDOTT, BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET, VALAMINT SIKEREKBEN ÉS POPSTRAND ÉLMÉNYEKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!
 
Turbók János és a Popstrand csapata

1977-2015

2015.06.03. 16:59  |  Hírek  |   
  Nincs
[lightbox=http://www.agardipopstrand.hu/e107_images/Popstrand1.png|||center]Popstrand1 Thumb[/lightbox]

A mellékelt fotó döbbenetesen ábrázolja, hogy milyen állapotok fogadtak amikor Agárdra érkeztem és elkezdtem szervezni a koncerteket.... 1977-ben, egy működési feltételek nélküli ablaktalan és barak jellegű kubikus műhely volt a "főépület".

A két kezemmel építettem fel összesen kb. 15 millió forint!!! fejlesztési támogatással , valamint a természeti értékek céltudatos megteremtésével - pl. szakszerű és folyamatos FAÜLTETÉSEK –, a jelenleg legrégebben üzemelő vidéki szabadtéri színpadot! A szép kulturális környezetet, a gyepszőnyeges nézőteret, valamint a normális programokat, már értékeli – és elvárja - az Agárdi Popstrand igényes és hűséges közönsége. A cél érdekében 5 évvel ezelőtt, 45 beteg fűzfát cseréltem ki platánfára !!!  2015. december 30-án, az utolsó tavalyi fagymentes napon is platánfát ültettem a fiammal!
 
Turbina

NKA

nka.png

FACEBOOK