Jegyelővétel 2020.

JEGYELŐVÉTEL A KONCERT ELŐTTI NAPIG 500 FT KEDVEZMÉNNYEL!!!

JAVASOLJUK, HOGY MINDENKI TÁJÉKOZÓDJON ARRÓL, HOGY A JEGYIRODÁK MELY ÁRUSÍTÓ HELYEIN NEM SZÁMÍTANAK FEL KEZELÉSI KÖLTSÉGET!!!

Images
 
S 2

SZÉP Kártya Elfogadóhely

A koncert napján, az Agárdi Popstrand pénztárában tudnak SZÉP kártyával(szabadidő) fizetni.
300x261

IDŐJÁRÁS

A POPSTRAND 40. ÉVADA! TÉLI KIÉRTÉKELÉS ÉS A NYÁRI PROGRAM ELŐZETES.

2016.02.14. 13:37  |  Hírek  |   
  Nincs
Tájékoztatjuk az aktív és egészséges életmódot folytató, igényes és egész évben érdeklődő, valamint az információinkat rendszeresen „lájkoló” és megosztó, hűséges közönségünket az alábbiakról:

1. Agárdi Popstrand Jégpálya 2016. évi tapasztalatai és követésre méltó történései.

2. A 40. ÉVADUNK !!! PROGRAM ELŐZETESE.

3. 2016-ban is biztosítjuk a 2015-ben bevált szolgáltatásainkat és kedvezményeinket!

1. Biztonságos tükörjég és – „állítólag” – remek rockzene fogadta január 23-án és 24-én a POPSTRANDON azokat a családokat és baráti társaságokat, akik rendszeresen felismerik és követik a kedvező lehetőségeket. 2015-ben sem sikerült pályázati támogatásban részesülnünk a tízezreket boldogító programjainkra, pedig mindig óriási az általános elvárás a megjelentek részéről. Remélem 2016-ban észreveszi valaki, hogy mekkora felelősséggel jár a tevékenységünk…

A pályázatok döntéshozói nem tudják, hogy saját elhatározásból és mindösszesen kb. 2 millió Ft. Széchenyi Terv támogatásból fektettem le

1.1 m mélységben és kb. 140 m hosszúságban a téliesített vízvezetéket és egy kijáratból alakítottam ki az általatok télen és nyáron használt nyilvános wc-t. Teljesen magamra maradtam akkor is, amikor minden évben meg kellett teremtenem a rengeteg egyéb feltételt is, pl. jéglejáró stég, egészségügyi ellátás, biztonsági szolgálat, hangosítás, melegedő, biztonsági felszerelések, jégkarbantartás, stb...

Rossz emlékek: A szombati teljesen hótól mentes tükörjégen, kb.15-20 törés és zúzódásos baleset történt!
Éppen a jéglejáró stégünk mellett jött fel a kövek között a víz.(A veszélyes területeket mindenhol lekerítettük!)

Jó emlékek: Életkortól függetlenül nagyon sok elégedett és boldog ember. Teljesen tisztán hagyott természeti környezet! (99 %-ban megtaláltátok a szemétgyűjtőket!) Egy inkább bizalmatlan világban, példamutató módon ODAFIGYELTÜNK EGYMÁSRA és SEGÍTETTÜNK EGYMÁSNAK! (Nem rohantunk el közömbösen egymás mellett!) Pl. „Rám és a mikrofonomra bízták” az elcsavargott kb. 3 éves Somát, egy Éva nevű hölgy jelezte nekem, hogy 2-300 m távolságban fájdalmai vannak egy földön fekvő hölgynek. (A mentőautó érkezéséig rögvest „megsétáltattam” odafele egy fakutyát.)
Egy középkorú hölgy segítséget kért tőlem, mivel a barátnője nagyon elesett, rosszul lett és le szeretett volna feküdni. Az irodámból csináltunk fűtött elsősegély szobát, majd - a feleségem jelenlétében - lefektettük az ágyamra. Nagyon hálás volt. Sokan hoztak hozzám talált tárgyakat - iratok, telefonok, kulcsok, autókulcs, stb. és mindig mosoly volt a vége….
Külön köszönöm, az Országos Mentőszolgálat, az MTI, az M1 TV, a Fehérvár Médiacentrum,a Fejér Megyei Hírlap, a Velencei-tó online, a Magyar Idők, az Intersport , az Időkép, a Napsugár Strand, valamint Gárdony Önkormányzatának és Rendőrkapitányságának a közreműködését és segítségét!

2. Jogos büszkeséggel tölt el, hogy Magyarországon, a folyamatosan működő szabadtéri színpadok közül a Margitszigeti után, az Agárdi Popstrand néven országosan megismert és megkedvelt óriás színpad rendelkezik a legnagyobb múlttal. Ma egy beszédes napom van, ezért tájékoztatlak Benneteket arról is, hogy a működő szabadtéri színpadok több száz millió Ft. állami és önkormányzati támogatásból épültek fel – pl. a Margitszigetit néhány éve korszerűsítették 720 millió Ft-ból - és egyik sem működik társbérleti viszonyban…1977-től kb. 15 millió Ft fejlesztési támogatásban részesültünk. Valamit jól csinálhatunk, mivel bennünket viszont elsősorban a hűséges közönségünk támogat azzal, hogy részt vesz a téli és nyári nagy rendezvényeinken!!!

3. 2016-ban is biztosítjuk a 2015-ben bevált szolgáltatásainkat és kedvezményeinket!- Jegyelővétel 200 Ft kedvezménnyel.- Ülőhelyek mindössze + 1000 Ft felárral.- Továbbra is 50 % kedvezményt biztosítunk, a velünk együttműködő 27 önkormányzat állandó lakosainak.- Magyarországon egyedüli nagyrendezvény helyszínként, az Agárdi Popstrand továbbra ingyenes belépés biztosításával tiszteli meg, a súlyosan fogyatékos embertársaink + 1 fő kísérőit!!!- Leány és legény búcsúk, valamint névnapi és születésnapi partik a koncertek alatt és a Dance Beach rendezvényeken is. /Előzetes foglalással/- Szállás, - és ezzel strandbelépő jegy - kedvezmények a Park Strand Kempingben.- A korábbi években megkóstoltattuk a közönségünket és most már tudjuk, hogy sikerrel! Többek „határozott” kérésére, minden koncert előtt, 18.30-tól vízparti bogrács partikat rendezünk a koncertek előtt!

Baráti Üdvözlettel: Turbók János és a Popstrand Csapata

FACEBOOK

Partnereink

NKA Csak Logo

407908591543137173851

6731914115176299408055

J
 Min

Intersport

Szuperinfo Logo