Jegyelővétel

JEGYELŐVÉTEL A KONCERT ELŐTTI NAPIG 200 FT KEDVEZMÉNNYEL!!!

JAVASOLJUK, HOGY MINDENKI TÁJÉKOZÓDJON ARRÓL, HOGY A JEGYIRODÁK MELY ÁRUSÍTÓ HELYEIN NEM SZÁMÍTANAK FEL KEZELÉSI KÖLTSÉGET!!!

Eventim
 
Jegyhu
 
Ticketportal

Partnereink


Fmedia.png
 
intersport5.png
 
Fmh.jpg
 
Szuperinfo.jpg

praktiker.png

 

IDŐJÁRÁS

2018.08.18. MOBILMÁNIA Vikidál Gyulával, LORD, B52

2018.08.14. 10:32  |  Hírek  |   
  Nincs

Mobil 18 640

Esemény: https://www.facebook.com/events/2114030671947429/

Évek óta várjuk az ideális időjárási körülményeket, az Agárdi Popstrand Mobilmánia koncertjein… Augusztus 18-án, várhatóan derűs és szép napjuk lesz a Mobilmánia rajongóknak, valamint a nagyon „beindult” és sikert, sikerre halmozó zenekarnak! Amivel a Popstrand hozzá tud járulni a tökéletes rockzenei élményekhez: a kiváló hangosítás, a magas színpad, a különleges zöldpark környezet és a mérsékelt, ezért megfizethető árak. A MOBILMÁNIA pedig! A zeneszerzésben folyamatosan termékeny és népszerű 3 magyar rock zenekar egyike, a MOBILMÁNIA! Az értékes rockzenei szerzeményeiket, reggelig tudnák játszani ZEFIÉK… Augusztus 18-án a Popstrandon nagyon „megkapják a magukét”, az igényesen meghangszerelt rockzene kedvelői!!! VIKIDÁL GYULA jelenléte be fogja aranyozni, a monstre MOBILMÁNIA rock koncert csemegét!!! A több mint 4 évtizedes múlttal rendelkező LORD együttes, minden évben fellép a Popstrandon és ez pozitívan minősíti a szombathelyi zenekart. POHL MISI fáradhatatlan „Scorpionos” hangját és pl. a Vándor, a Tépett álom és a Ha tudnám című örök LORD slágereket, várhatóan ismét nagy elégedettséggel és hangos tetszésnyilvánítással fogadják majd, az ország minden részéből érkező rockzene kedvelők. A B52 együttes, „indokoltan” lép fel 2. alkalommal, a 42. évad műsorában. A rockzene örök slágereit nagyszerűen előadó zenekar, kb. 19 órától lép fel, a Popstrand színpadán. KÉREM, HOZZÁTOK MAGATOKKAL A HANGOS JÓKEDVETEKET, A SIKOLYAITOKAT ÉS AZ ÉNEKTUDÁSOTOKAT!!!

Turbina

Zoltán Erika, Animal Cannibals, Karácsony János és a Senso Magico, Krisz Rudolf

2018.08.06. 11:44  |  Hírek  |   
  Nincs

Zoltan 18 640
Esemény: https://www.facebook.com/events/149317785917261/

KEDVES TÁNCOS LÁBÚ HÖLGYVENDÉGEINK! TISZTELT FÉRFIAK! ZOLTÁN ERIKA, 2000. július 29-én lépett fel először, az Agárdi Popstrandon. ZOLTÁN ERIKA és ROBBY D. látványos és szuper aktív műsora, a SZÉKESFEHÉRVÁR - AGÁRD HÉTVÉGE, kiemelt programja volt! Az ezredfordulón a gyakorlatban is megvalósult a két térség együttműködése, mivel akkor Székesfehérvár lakossága, a koncerteken és a strandokon is alanyi jogon részesült, 50 % kedvezményben… ERIKA 1986-ban vált népszerű énekesnővé, a”Szerelemre születtem” című dalával. Ritkán vállal élő koncertet, de augusztus 11-én, nagyszabású koncerttel tiszteli meg, az Agárdi Popstrand KÖZÖNSÉGÉT! Az est másik élő produkciója, a SENSO MAGICO koncertje lesz. Vendég művész: KARÁCSONY JÁNOS. A legendás Kertészeti Egyetem Klubja, a 70-es évek elején LGT Klubként is működött! Felejthetetlen zenei értékekben volt részünk, az élményeink elvehetetlenek!!! James 1974-től évtizedekig, biztos zenei és emberi pont volt az LGT-ben. KARÁCSONY JÁNOSRA koncert rendezőként, így emlékszem: Szerénység, halk szavúság és fedhetetlen erkölcs. Nagy sztár, szerző, előadóművész és jó ember! Az ANNIMAL CANNIBALS és KRISZ RUDOLF műsora, várhatóan fokozni fogja az est hangulatát. Kellemes szórakozást és remek bulizást kívánok mindenkinek!

Turbina

2018.08.04. Szikora Róbert és az R-Go, Kasza Tibi

2018.08.01. 05:44  |  Hírek  |   
  Nincs

Rgo 18 640
Esemény: https://www.facebook.com/events/214129092520078/

KÉT MŰVÉSZ EMBER: SZIKORA RÓBERT ÉS PATAKY ATTILA, VALAMINT 2 ZENEKAR: AZ EDDA MŰVEK ÉS AZ R-GO VOLT, A LEGFONTOSABB ÉS LEGAKTÍVABB „MINDEN ÉVES” KAPCSOLATOM ÉS „MUNKATÁRSAM”, AZ AGÁRDI POPSTRAND „ELSŐ” 40 ÉVÉBEN. EGYÜTT KELL ŐKET MEGEMLÍTENEM MÁS, KELLEMETLEN ÜGYBEN IS: MÁR SZIMNTE CSAK ŐK NEM KAPTÁK MEG A NAGY SZERZŐK, ELŐADÓK ÉS ZENEKAROK KÖZÜL, A KOSSUTH DÍJAT… EMLÉKEZETES DÁTUM, 1983. MÁRCIUS 26. MINTHA „TEGNAP” LETT VOLNA AZ R-GO BEMUTATKOZÓ KONCERTJE, A LEGENDÁS KERTÉSZETI EGYETEM KLUBJÁBAN.35 ÉVE VOLT! ROBI AZÓTA IS, A SZÍNPAD VAD MEGSZÁLLOTTJA.Ő ADJA KI A LEGTÖBBET MAGÁBÓL: ÉNEKEL, DOBOL, TÁNCOL, KONFERÁL ÉS KÖZBEN FELSZÁNTJA A SZÍNPADOT. Szerencsés ember vagyok, mivel a magyar popszakma legrangosabb művészei kedvelnek és elismerik a több mint 4 évtizedes rendezői munkásságomat. És NAGYON szerencsés vagyok, mivel elnyertem és érzem, az Agárdi Popstrand szuper közönségének a szeretetét, amely a látogatottságban, a hangos tetszésnyilvánításokban, a sok ezer „tetszikelésben” és a rekord számú megosztásban is megnyilvánul. A hűséges 4 generációs Popstrand közönség, befogadta és kedveli az alapelvünket: Nagyszerű koncert élményben, csak ideális körülmények között és ember léptékű koncerteken részesülhetsz! Ahol a közönség lát mindent és nem „hangyaként”, valamint nem „távcsővel” nézi a koncertet…

Turbina

NKA

nka.png

FACEBOOK