Jegyelővétel

JEGYELŐVÉTEL A KONCERT ELŐTTI NAPIG 200 FT KEDVEZMÉNNYEL!!!

JAVASOLJUK, HOGY MINDENKI TÁJÉKOZÓDJON ARRÓL, HOGY A JEGYIRODÁK MELY ÁRUSÍTÓ HELYEIN NEM SZÁMÍTANAK FEL KEZELÉSI KÖLTSÉGET!!!

Eventim
 
Jegyhu
 
Ticketportal

Partnereink


Fmedia.png
 
intersport5.png
 
Fmh.jpg
 
Szuperinfo.jpg

praktiker.png

 

IDŐJÁRÁS

VISSZA A JÖVŐBE – NOSZTALGIA BULI AZ AGÁRDI POPSTRANDON

2018.08.14. 10:38  |  Cikkek,interjúk  |   
  Nincs

Köszönöm szépen Tiszai Orsinak és Azurák Csabának, hogy „FELFIGYELTEK” a 41 éves! Agárdi Popstrand szabadtéri színpad koncertjeit „körülvevő” örömökre és boldogságra! Érintőlegesen „visszaadták” a működési feltételek szinte teljes hiányát is és forgattak „EGY NAGYON JÓT” Agárdon! Az adásból kimaradt, hogy 2018-ban 1 MILLIÁRD FORINT TÁMOGATÁST KAPTAK a balatoni szabadtéri színpadok és az egy hétvégés fesztiválok, a VELENCEI TAVAT pedig, sokadszor háttérbe szorították… Az egész nyáron színvonalas programokat rendező és felejthetetlen élményeket biztosító, valamint a kereskedelmi szálláshelyeket „feltöltő” velencei-tavi szabadtéri színpad télen, majd tavasszal, 1-1 millió Ft támogatásban részesült…. „MÉG SZERENCSE”, HOGY 4 ÉVTIZEDEN KERESZTÜL MINDIG SZÁMÍTHATTAM, AZ IGÉNYES ÉS HŰSÉGES 4 GENERÁCIÓS KÖZÖNSÉGÜNK, JELENLÉTTEL KIFEJEZETT TÁMOGATÁSÁRA!


Turbina

2018.08.18. MOBILMÁNIA Vikidál Gyulával, LORD, B52

2018.08.14. 10:32  |  Hírek  |   
  Nincs

Mobil 18 640

Esemény: https://www.facebook.com/events/2114030671947429/

Évek óta várjuk az ideális időjárási körülményeket, az Agárdi Popstrand Mobilmánia koncertjein… Augusztus 18-án, várhatóan derűs és szép napjuk lesz a Mobilmánia rajongóknak, valamint a nagyon „beindult” és sikert, sikerre halmozó zenekarnak! Amivel a Popstrand hozzá tud járulni a tökéletes rockzenei élményekhez: a kiváló hangosítás, a magas színpad, a különleges zöldpark környezet és a mérsékelt, ezért megfizethető árak. A MOBILMÁNIA pedig! A zeneszerzésben folyamatosan termékeny és népszerű 3 magyar rock zenekar egyike, a MOBILMÁNIA! Az értékes rockzenei szerzeményeiket, reggelig tudnák játszani ZEFIÉK… Augusztus 18-án a Popstrandon nagyon „megkapják a magukét”, az igényesen meghangszerelt rockzene kedvelői!!! VIKIDÁL GYULA jelenléte be fogja aranyozni, a monstre MOBILMÁNIA rock koncert csemegét!!! A több mint 4 évtizedes múlttal rendelkező LORD együttes, minden évben fellép a Popstrandon és ez pozitívan minősíti a szombathelyi zenekart. POHL MISI fáradhatatlan „Scorpionos” hangját és pl. a Vándor, a Tépett álom és a Ha tudnám című örök LORD slágereket, várhatóan ismét nagy elégedettséggel és hangos tetszésnyilvánítással fogadják majd, az ország minden részéből érkező rockzene kedvelők. A B52 együttes, „indokoltan” lép fel 2. alkalommal, a 42. évad műsorában. A rockzene örök slágereit nagyszerűen előadó zenekar, kb. 19 órától lép fel, a Popstrand színpadán. KÉREM, HOZZÁTOK MAGATOKKAL A HANGOS JÓKEDVETEKET, A SIKOLYAITOKAT ÉS AZ ÉNEKTUDÁSOTOKAT!!!

Turbina

Zoltán Erika, Animal Cannibals, Karácsony János és a Senso Magico, Krisz Rudolf

2018.08.06. 11:44  |  Hírek  |   
  Nincs

Zoltan 18 640
Esemény: https://www.facebook.com/events/149317785917261/

KEDVES TÁNCOS LÁBÚ HÖLGYVENDÉGEINK! TISZTELT FÉRFIAK! ZOLTÁN ERIKA, 2000. július 29-én lépett fel először, az Agárdi Popstrandon. ZOLTÁN ERIKA és ROBBY D. látványos és szuper aktív műsora, a SZÉKESFEHÉRVÁR - AGÁRD HÉTVÉGE, kiemelt programja volt! Az ezredfordulón a gyakorlatban is megvalósult a két térség együttműködése, mivel akkor Székesfehérvár lakossága, a koncerteken és a strandokon is alanyi jogon részesült, 50 % kedvezményben… ERIKA 1986-ban vált népszerű énekesnővé, a”Szerelemre születtem” című dalával. Ritkán vállal élő koncertet, de augusztus 11-én, nagyszabású koncerttel tiszteli meg, az Agárdi Popstrand KÖZÖNSÉGÉT! Az est másik élő produkciója, a SENSO MAGICO koncertje lesz. Vendég művész: KARÁCSONY JÁNOS. A legendás Kertészeti Egyetem Klubja, a 70-es évek elején LGT Klubként is működött! Felejthetetlen zenei értékekben volt részünk, az élményeink elvehetetlenek!!! James 1974-től évtizedekig, biztos zenei és emberi pont volt az LGT-ben. KARÁCSONY JÁNOSRA koncert rendezőként, így emlékszem: Szerénység, halk szavúság és fedhetetlen erkölcs. Nagy sztár, szerző, előadóművész és jó ember! Az ANNIMAL CANNIBALS és KRISZ RUDOLF műsora, várhatóan fokozni fogja az est hangulatát. Kellemes szórakozást és remek bulizást kívánok mindenkinek!

Turbina

NKA

nka.png

FACEBOOK