Jegyelővétel

JEGYELŐVÉTEL A KONCERT ELŐTTI NAPIG 200 FT KEDVEZMÉNNYEL!!!

Javasoljuk, hogy mindenki tájékozódjon arról, hogy a két jegyiroda mely irodáiban nem számítanak fel kezelési költséget!!!

Eventim
 
Jegyhu
 
Ticketportal

Partnereink


Fmedia.png
 
intersport5.png
 
Fmh.jpg
 
Szuperinfo.jpg

praktiker.png

 

IDŐJÁRÁS

ÉLMÉNY SZÍNPAD AGÁRDON!

2013.07.04. 10:21  |  Hírek  |   
  Nincs
ÉLMÉNY SZÍNPAD AGÁRDON!


Július 5-én megkezdődik a 37. éve működő, az Agárdi Popstrand néven országosan megismert és megkedvelt téli és nyári, Regionális Rendezvényközpont nyári rendezvénysorozata!
Július 5-én pénteken Egészségügyben Dolgozók fesztiválja, Bikini, Keresztes Ildikó Band, Király L. Norbi, Július 6-án az Edda Művek hagyományosan nagyszabású koncertje a  nyitó program.

1999-ben volt a Popstrandon utoljára BIKINI koncert. Sajnos mindíg közbejött valami. A 2013. évi koncertjük nagyon bebizonyítja, hogy a Bikini zene és a zenekar a magyar popzene örökös értéke és ikonja.

Az Edda koncertek, a táborok – ahogy Attila mondta az agárdi szertartások-, a soktízezer résztvevő számára örök és felejthetetlen emlékek maradnak. Agárdon „még jobban” EDDA, az EDDA MŰVEK és ezt jól tudják az EDDÁSOK is. A vidéken legrégebben működő agárdi óriás színpadon, mindíg magyar zenekarok lépnek fel.

A három évtizeden keresztül  megrendezett színvonalas  koncerteknek köszönhetően már nagyon sokan tudják, ha egy nagyszerű élményt adó  gyepszőnyeges, szép vízparti természeti környezetben szeretnének részt venni nagyszabású és látványos koncerteken, akkor irány AGÁRD!!   Magyarország legmagasabb állandó színpadának (2,2m) és a nagy teljesítményű technikának köszönhető, hogy az Agárdi Popstrandon fellépő együtteseket nem kell távcsővel vagy kivetítőn nézni, stúdió minőségben szól a hangosítás és a zenekarok szinte testközelben játszanak, és teljes mértékben látszanak, mivel EMBERI LÉPTÉKŰ. A három generációs közönség „nosztalgiázó rétege”, már a gyermekeivel és az unokáival vesz részt a magyar együttesek nagyszabású programjain, majd a koncertek után együtt táncolnak a  DANCE BEACH PARTI kiváló zenéire.

2013. NYÁRI KONCERTELŐZETES

2013.03.07. 10:25  |  Hírek  |   
  Nincs
Júl. 5.  BIKINI, KERESZTES ILDIKÓ BAND, KIRÁLY L. NORBI BAND (KLN)
6.  EDDA MŰVEK
13.  NEOTON, JANICSÁK VECA
20.  CARAMEL SZIMFONIKUS NAGYKONCERT, TOLVAI RENÁTA
27.  MOBILMÁNIA, ISMERŐS ARCOK
Aug. 3.  R-GO 30. ÉVES NAGYKONCERT
10.  DEMJÉN FERENC, RADICS GIGI, THE ROCKFORCE
17.  LORD, DINAMIT
18.  IRIGY HÓNALJMIRIGY, KOWALSKY MEG A VEGA, VASTAG CSABA
19.  BENKÓ DIXIELAND BAND

Jégpáncél borítja a Velencei tavat, de jégre lépni tilos!

2012.12.12. 14:40  |  Jégpálya  |   
  Nincs
Turbók János, az Agárdi Popstrand Jégpálya főrendezője kérdésünkre elmondta, hogy Agárdon soha nem volt cél a meggondolatlan és felelőtlen jégpályanyitás és az extrém gondolkodás.
Továbbra is a biztonság a legfontosabb szempont!!

Bár felkészültek a 35. téli évadra,
-          az alacsony vízállásnak megfelelően beállították a lejáró stéget,
-          felújították és téliesítettek a nyilvános Wc-t ,  valamint
-          a stég környékén platánfákat ültettek, takarítottak és lenyírták a füvet,

most várják a biztonságos vastagságú jeget, mivel  jelenleg tilos rámenni a Velencei-tó jegére! A téli Velencei-tó természeti környezete izgalmas, csodálatos és tiszta, majd amikor a jég vastagsága eléri a biztonságos 12 centimétert, egészséges életmódra - csúszkálásra és kirándulásra - ösztönző.

Tehát 2013 telén sem fog számítani az életkor Agárdon és biztonságos vastagságú jég esetén, ismét kiváló lehetőségek lesznek:  

- a családok együttlétére,
- egészséges mozgásra a friss levegőn,
- a kellemes hatásoknak köszönhetően a gondok átmeneti elfelejtésére,
- a korcsolya tudás gyakorlására, esetleg elsajátítására egy félreeső helyen,
- általános „kikapcsolásra” és egy kis kikapcsolódásra.

6. éve olvashatók pontos és hiteles információk a jég állapotáról és naponta többszöri frissítéssel az agárdi időjárás helyzetről, a www.agardipopstrand.hu honlapon.

NKA

nka.png

FACEBOOK