Jegyelővétel

JEGYELŐVÉTEL A KONCERT ELŐTTI NAPIG 200 FT KEDVEZMÉNNYEL!!!

JAVASOLJUK, HOGY MINDENKI TÁJÉKOZÓDJON ARRÓL, HOGY A JEGYIRODÁK MELY ÁRUSÍTÓ HELYEIN NEM SZÁMÍTANAK FEL KEZELÉSI KÖLTSÉGET!!!

Eventim
 
Jegyhu
 
Ticketportal

Partnereink


Fmedia.png
 
intersport5.png
 
Fmh.jpg
 
Szuperinfo.jpg

praktiker.png

 

IDŐJÁRÁS

2018.08.03. Irigy Hónaljmirigy, Keresztes Ildikó

2018.08.01. 05:40  |  Hírek  |   
  Nincs

Mirigy 18 640


Esemény: https://www.facebook.com/events/274755779731973/

Kedves Popstrand KÖZÖNSÉG! AUGUSZTUS 3-ÁN -PÉNTEKEN-, NAGYON NAGY HŐSÉG LESZ, AZ IRIGY HÓNALJMIRIGY NAGYSZABÁSÚ ÉLŐ KONCERTJÉN!!!! MINDENKI HOZZA MAGÁVAL A BIKINIJÉT, A JÉGSAPKÁJÁT, A JEGES BOROGATÁSÁT, VALAMINT A RÖHÖGŐGŐRCS ELLENI „GYÓGYSZERÉT”! A Mirigyesek, majd hideg védőitalokkal „lesznek kénytelenek” védekezni a hő támadás ellen…KERESZTES ILDIKÓNAK a - kiváló minőségű hangosítás „segítségével”- már „csak” el kell énekelnie a slágereit és máris mindenki „jól fog járni” és JÓL ÉRZI MAJD MAGÁT! ( 2017. aug. 19-ről…: 40 éven keresztül, TÉLEN és NYÁRON is rám hárult az önként vállalt felelősség, kb. 8 millió gyermek és felnőtt kellemes szórakozásáért, kikapcsolódásáért, és a biztonságáért is…Még nem volt a Popstrandon baleset! Az agárdi Irigy Hónaljmirigy koncertekre mindig nagy számban érkező családok, 2017.aug. 19-én, nem érezték volna jól magukat, a hideg őszies szélben és a több alkalommal eleredő esőben. A felelős gondolkodásom miatt, felmerült bennem: mi lesz a családokkal a gyermekekkel, ha a koncert közben 21 órakor, vagy 22 órakor, kitör a vihar és leszakad az ég! A tájékozott emberek tudták, hogy nem nyári zápor várható és megérkezik a szeles/ zivataros front. A legszuperebb Irigy Hónaljmirigy rajongókat, a ZENEKAR TAGJAIVAL EGYÜTT tiszteltük meg a felelős döntéssel: „a vis maior helyzet miatt, elmarad a koncert”. A 15 órától folyamatosan kellemetlenkedő őszies viharos szél és a több alkalommal eleredő eső, majd az este „leszakadó ég”, tönkre tette volna a zenekar művészetének az élvezetét! Tehát félbeszakadt volna a koncert és a családok hazafelé menekülve, védtelenek lettek volna az ítéletidőben... Velencén áramszünetek voltak, a vihar miatt…)

Turbina

2018.07.28. Demjén Ferenc, Király Viktor

2018.07.23. 12:01  |  Hírek  |   
  Nincs

Demjen 18 640
Esemény: https://www.facebook.com/events/105687323615794/

DEMJÉN FERENC egy „másik” rendszerben, már a hetvenes/nyolcvanas években világsztár lehetett volna… Az elmúlt 4 évtizedben az Agárdi Popstrand 4 generációs közönsége, nagyon „SOKAT KAPOTT” RÓZSI művészetéből, az érzelmekre ható lírájából és a hangjából. A Popstrandon nem volt még nyár, DEMJÉN FERENC nélkül! Nagyon várjátok/várjuk a koncertet, amelyen majd néha, feltűnés nélkül becsukjuk a szemünket és magunkba engedjük, RÓZSI egyedi és csodálatos hangját… KIRÁLY VIKTOR nagyon beleillik, az Agárdi Popstrand gondosan szerkesztett műsorába! VIKTOR fank soul zenei irányvonala és a profizmusa, évek óta társul a kedvességével, közvetlenségével, valamint a művészi alázatával. A hetvenes években az anyukája is fellépett, a Kertészeti Egyetem Klubjában!

Turbina

2018.07.21. Hooligans, Dinamit, ACid/DC

2018.07.18. 12:28  |  Hírek  |   
  Nincs

Hooligans 18 640


Esemény: https://www.facebook.com/events/198358704222225/

Nem mindenki tudja, hogy a HOOLIGANS együttes már több mint 2 évtizede halmozza a sikereket. A 2001-ben „Kánaán”, majd 2003-ban „Szenzáció!” néven megjelent - az utóbbi platina lett - lemezeik kedvelt számait, napjainkban is játssza a zenekar. A fiatalos és lendületes rock zenekar megtisztelte a Popstrandot azzal, hogy nem Velencei-tó környéki fesztiválokon lép fel 2018-ban, hanem egy várhatóan nagysikerű, önálló koncerten mutatja be a programját. Agárdon mindig bőségesen lehet meríteni az adott zenekar művészetéből, mivel a kiváló hangosítás, a magas színpad, az emberléptékű helyszín - nem „távcsővel” kell nézni a programot -, valamint a tény, hogy a fellépők szeretik a Popstrandot, mindig a közönség elismerését váltja ki. A különleges körülmények jóleső sikert és közös elégedettséget eredményeznek és ez nagyon így lesz július 21-én. A HOOLIGANS Agárdi koncertjére, több száz kilométer távolságból is érkeznek rajongók és ez mindent elárul: A HOOLIGANS együttes, nagyon népszerű! A DINAMIT együttes 1979. július 28-án, az Agárdi Popstrandon mutatkozott be. A szocialista/kommunista rendszer egy héttel korábban, július 20-án tiltotta be az OMEGA (júl.21.) és a PIRAMIS (júl 21.) koncerteket…, ezért a Videoton Gyár akkori nagy hatalmú vezérigazgatójának a segítségét kellet kérnem, a betiltás megszüntetése érdekében… A DINAMIT együttes a hetvenes években, világszínvonalú hangszereléssel készítette a nagylemezeit, de nem volt lehetőségük a „kitörésre”! Az AC/DC, a rockzene „alappillére”! Ebből ad ízelítőt az ACid/DC.

Turbina

NKA

nka.png

FACEBOOK