Jegyelővétel

JEGYELŐVÉTEL A KONCERT ELŐTTI NAPIG 200 FT KEDVEZMÉNNYEL!!!

JAVASOLJUK, HOGY MINDENKI TÁJÉKOZÓDJON ARRÓL, HOGY A JEGYIRODÁK MELY ÁRUSÍTÓ HELYEIN NEM SZÁMÍTANAK FEL KEZELÉSI KÖLTSÉGET!!!

Eventim
 
Jegyhu
 
Ticketportal

Partnereink


Fmedia.png
 
intersport5.png
 
Fmh.jpg
 
Szuperinfo.jpg

praktiker.png

 

IDŐJÁRÁS

2018.08.04. Szikora Róbert és az R-Go, Kasza Tibi

2018.08.01. 05:44  |  Hírek  |   
  Nincs

Rgo 18 640
Esemény: https://www.facebook.com/events/214129092520078/

KÉT MŰVÉSZ EMBER: SZIKORA RÓBERT ÉS PATAKY ATTILA, VALAMINT 2 ZENEKAR: AZ EDDA MŰVEK ÉS AZ R-GO VOLT, A LEGFONTOSABB ÉS LEGAKTÍVABB „MINDEN ÉVES” KAPCSOLATOM ÉS „MUNKATÁRSAM”, AZ AGÁRDI POPSTRAND „ELSŐ” 40 ÉVÉBEN. EGYÜTT KELL ŐKET MEGEMLÍTENEM MÁS, KELLEMETLEN ÜGYBEN IS: MÁR SZIMNTE CSAK ŐK NEM KAPTÁK MEG A NAGY SZERZŐK, ELŐADÓK ÉS ZENEKAROK KÖZÜL, A KOSSUTH DÍJAT… EMLÉKEZETES DÁTUM, 1983. MÁRCIUS 26. MINTHA „TEGNAP” LETT VOLNA AZ R-GO BEMUTATKOZÓ KONCERTJE, A LEGENDÁS KERTÉSZETI EGYETEM KLUBJÁBAN.35 ÉVE VOLT! ROBI AZÓTA IS, A SZÍNPAD VAD MEGSZÁLLOTTJA.Ő ADJA KI A LEGTÖBBET MAGÁBÓL: ÉNEKEL, DOBOL, TÁNCOL, KONFERÁL ÉS KÖZBEN FELSZÁNTJA A SZÍNPADOT. Szerencsés ember vagyok, mivel a magyar popszakma legrangosabb művészei kedvelnek és elismerik a több mint 4 évtizedes rendezői munkásságomat. És NAGYON szerencsés vagyok, mivel elnyertem és érzem, az Agárdi Popstrand szuper közönségének a szeretetét, amely a látogatottságban, a hangos tetszésnyilvánításokban, a sok ezer „tetszikelésben” és a rekord számú megosztásban is megnyilvánul. A hűséges 4 generációs Popstrand közönség, befogadta és kedveli az alapelvünket: Nagyszerű koncert élményben, csak ideális körülmények között és ember léptékű koncerteken részesülhetsz! Ahol a közönség lát mindent és nem „hangyaként”, valamint nem „távcsővel” nézi a koncertet…

Turbina

2018.08.03. Irigy Hónaljmirigy, Keresztes Ildikó

2018.08.01. 05:40  |  Hírek  |   
  Nincs

Mirigy 18 640


Esemény: https://www.facebook.com/events/274755779731973/

Kedves Popstrand KÖZÖNSÉG! AUGUSZTUS 3-ÁN -PÉNTEKEN-, NAGYON NAGY HŐSÉG LESZ, AZ IRIGY HÓNALJMIRIGY NAGYSZABÁSÚ ÉLŐ KONCERTJÉN!!!! MINDENKI HOZZA MAGÁVAL A BIKINIJÉT, A JÉGSAPKÁJÁT, A JEGES BOROGATÁSÁT, VALAMINT A RÖHÖGŐGŐRCS ELLENI „GYÓGYSZERÉT”! A Mirigyesek, majd hideg védőitalokkal „lesznek kénytelenek” védekezni a hő támadás ellen…KERESZTES ILDIKÓNAK a - kiváló minőségű hangosítás „segítségével”- már „csak” el kell énekelnie a slágereit és máris mindenki „jól fog járni” és JÓL ÉRZI MAJD MAGÁT! ( 2017. aug. 19-ről…: 40 éven keresztül, TÉLEN és NYÁRON is rám hárult az önként vállalt felelősség, kb. 8 millió gyermek és felnőtt kellemes szórakozásáért, kikapcsolódásáért, és a biztonságáért is…Még nem volt a Popstrandon baleset! Az agárdi Irigy Hónaljmirigy koncertekre mindig nagy számban érkező családok, 2017.aug. 19-én, nem érezték volna jól magukat, a hideg őszies szélben és a több alkalommal eleredő esőben. A felelős gondolkodásom miatt, felmerült bennem: mi lesz a családokkal a gyermekekkel, ha a koncert közben 21 órakor, vagy 22 órakor, kitör a vihar és leszakad az ég! A tájékozott emberek tudták, hogy nem nyári zápor várható és megérkezik a szeles/ zivataros front. A legszuperebb Irigy Hónaljmirigy rajongókat, a ZENEKAR TAGJAIVAL EGYÜTT tiszteltük meg a felelős döntéssel: „a vis maior helyzet miatt, elmarad a koncert”. A 15 órától folyamatosan kellemetlenkedő őszies viharos szél és a több alkalommal eleredő eső, majd az este „leszakadó ég”, tönkre tette volna a zenekar művészetének az élvezetét! Tehát félbeszakadt volna a koncert és a családok hazafelé menekülve, védtelenek lettek volna az ítéletidőben... Velencén áramszünetek voltak, a vihar miatt…)

Turbina

2018.07.28. Demjén Ferenc, Király Viktor

2018.07.23. 12:01  |  Hírek  |   
  Nincs

Demjen 18 640
Esemény: https://www.facebook.com/events/105687323615794/

DEMJÉN FERENC egy „másik” rendszerben, már a hetvenes/nyolcvanas években világsztár lehetett volna… Az elmúlt 4 évtizedben az Agárdi Popstrand 4 generációs közönsége, nagyon „SOKAT KAPOTT” RÓZSI művészetéből, az érzelmekre ható lírájából és a hangjából. A Popstrandon nem volt még nyár, DEMJÉN FERENC nélkül! Nagyon várjátok/várjuk a koncertet, amelyen majd néha, feltűnés nélkül becsukjuk a szemünket és magunkba engedjük, RÓZSI egyedi és csodálatos hangját… KIRÁLY VIKTOR nagyon beleillik, az Agárdi Popstrand gondosan szerkesztett műsorába! VIKTOR fank soul zenei irányvonala és a profizmusa, évek óta társul a kedvességével, közvetlenségével, valamint a művészi alázatával. A hetvenes években az anyukája is fellépett, a Kertészeti Egyetem Klubjában!

Turbina

NKA

nka.png

FACEBOOK