Jegyelővétel

JEGYELŐVÉTEL A KONCERT ELŐTTI NAPIG 200 FT KEDVEZMÉNNYEL!!!

JAVASOLJUK, HOGY MINDENKI TÁJÉKOZÓDJON ARRÓL, HOGY A JEGYIRODÁK MELY ÁRUSÍTÓ HELYEIN NEM SZÁMÍTANAK FEL KEZELÉSI KÖLTSÉGET!!!

Eventim
 
Jegyhu
 
Ticketportal

Partnereink


Fmedia.png
 
intersport5.png
 
Fmh.jpg
 
Szuperinfo.jpg

praktiker.png

 

IDŐJÁRÁS

26. R-Go koncert Agárdon

2009.07.26. 21:13  |  Koncertek  |   
  Nincs
Nagy odafigyeléssel és izgalommal készültünk a Robival együtt az agárdi R-Go koncertre, amely a zenekar legjelentősebb 2009. évi koncertjének volt bejelentve.Megéreztük, hogy nagyon felejthetetlen lesz az Agárdi Pop Strand  26. R-GO produkciója a közönség számára.
Az lett.

Turbók János a Fehévár TV-ben

2009.07.24. 09:17  |  Cikkek,interjúk  |   
  Nincs
Ma, július 24-én Turbók János nyilatkozik az Agárdi Pop Strandról 19:25-kor, a Fehérvár TV Beszéljünk róla című közéleti magazinban.

Kormorán koncert - Legyőztük az időjárást is

2009.07.20. 10:02  |  Koncertek  |   
  Nincs
A közönség „váratlanul” nagyszámban megjelent július 18-án, szombaton, a Pop Strandon és elszántan vállalta, - elvárta -,
hogy bár nem nyárias az idő… legyen Kormorán koncert.
Igen, megrendeztük a bulit, vállaltuk a rizikót – persze annak tudatában, hogy kiépítettem a vízelvezető dréncső rendszert -, a KORMORÁN is vállalta a természet „ajándékát” és elmondhatom, hogy nagyon sok jóembernek szereztünk örömöket. Legyőztük az időjárást is…Köszönet Somogyi Andrásnak és a Kormorán együttesnek a kitartásért és a felejthetetlen koncertért.

NKA

nka.png

FACEBOOK