Jegyelővétel

JEGYELŐVÉTEL A KONCERT ELŐTTI NAPIG 200 FT KEDVEZMÉNNYEL!!!

JAVASOLJUK, HOGY MINDENKI TÁJÉKOZÓDJON ARRÓL, HOGY A JEGYIRODÁK MELY ÁRUSÍTÓ HELYEIN NEM SZÁMÍTANAK FEL KEZELÉSI KÖLTSÉGET!!!

Eventim
 
Jegyhu
 
Ticketportal

Partnereink


Fmedia.png
 
intersport5.png
 
Fmh.jpg
 
Szuperinfo.jpg

praktiker.png

 

IDŐJÁRÁS

Harmincadik alkalommal lép fel az Edda Művek az Agárdi Popstrandon

2009.07.11. 09:33  |  Cikkek,interjúk  |   
  Nincs
Edda.jpgHarmincadik alkalommal ad koncertet az Edda Művek szombaton az Agárdi Popstrandon - mondta a nyári koncertsorozat és a strand főrendezője csütörtökön az MTI-nek.  Pataky Attila és együttese három évtizede minden nyáron élő koncerttel örvendezteti meg a zenekar és muzsikájuk kedvelőit - fogalmazott Turbók János. 

Üdülési csekk információ

2009.07.07. 09:32  |  Hírek  |   
  Nincs
ud-csekk.jpgBeindult az Agárdi Pop Strandon az üdülési csekkek elfogadása. Az Edda Művek koncertre szombaton 17órától, már utalvánnyal is fizethettek a helyszínen.

Jegyelővétel Információ!!!

2009.06.30. 09:31  |  Hírek  |   
  Nincs
Ticketportal.jpg A Ticketportal honlapján fel vannak sorolva azok a jegyirodák (Ide kattintva megtekinthetőek. Itt jelöljétek be a kezelési költség nélkül értékesítő irodák rubrikát!), ahol személyesen meg lehet venni elővételben a koncertjeinkre a jegyeket.
FONTOS!!! Meg vannak jelölve azok az irodák, ahol nem számolnak fel kezelési költséget. Tehát mielőtt valaki belépőt venne, TÁJÉKOZÓDJON ezekről!!!

NKA

nka.png

FACEBOOK