Partnereink


Fmedia.png
 
intersport5.png
 
Fmh.jpg
 
Szuperinfo.jpg

praktiker.png

 

IDŐJÁRÁS

Agárdi Popstrand INTERSPORT Jégpálya

2009.01.14. 14:31  |  Jégpálya  |   
  Nincs
 
inters.jpgÖrömmel értesítek minden egészség,  jóérzés és természet párti vendégünket, hogy az INTERSPORT magyarországi igazgatója Horváth Csobán úr -  aki lelkes sportemberként évek óta  Agárdra jár korcsolyázni -, megkeresett a segítőkészségével! A jégen hallotta, hogy Magyarország legnagyobb korcsolyapályája nem kapott pályázati támogatást a regionális turisztikai rendezvénykeretből és ezen nagyon  meglepődött. Az általa felajánlott hosszútávú együttműködésünk első lépéseként, 2009. január 17-től a melegedő és egyéb közösségi terek fűtésének a költségeit átvállalja tőlünk az INTERSPORT! TÉLI VÁSÁR INFORMÁCIÓK: www.intersport.hu

                          KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNJÜK!
 

Agárdi Popstrand Jégpálya

2009.01.14. 12:42  |  Jégpálya  |   
  Nincs
 
Soha nem látott tömeg látogatta meg 2009. első hétvégéjén az Agárdi Popstrand Jégpályát. Az óriási közönségsiker elsősorban a biztonságos  vastagságú és  jó minőségű jégnek – amelyről naponta és pontosan tájékoztattam minden érdeklődőt -, a kellemes emlékű hagyományoknak és a kedvező időjárásnak volt köszönhető. Agárdon baleset és  jégbeszakadás – ahogy a korábbi 30 évben sem -,  nem volt !!!  ( Vezérgúnár Józsi rendezőnk szombat éjszakai fürdőzése a hattyúkkal, a saját elhatározásából történt.) A több ezer jelenlévő  sportoló-turista,  a megszokott tisztaságot hagyta maga után!

(Ezt külön köszönöm!)
 

Agárdi Popstrand télen

2009.01.01. 16:34  |  Jégpálya  |   
  Nincs
 
Boldog Új Évet kívánok Neked, a Családodnak és a Barátaidnak is!

Örülök, hogy meglátogattad és figyelemmel kíséred a honlapunkat, mivel ez azt jelenti, hogy érdeklődsz és talán részt veszel a nyári és téli rendezvényeinken.
A nyári nagykoncertek dátumát, január közepén felteszem a honlapunkra és az iwiwre. (Turbók János, Gárdony).

Előzetesként :
EDDA Művek: július 11.
                            IRIGY HÓNALJMIRIGY: augusztus 1.

Az 1979. óta saját elhatározásból rendezett csodálatos téli rendezvényeink alapfeltétele továbbra is a biztonságos vastagságú jég (minimum 10 cm).
Amikor megszólal a rock zene és kinyitjuk a nyilvános wc-t, jelzést adunk arra, hogy biztonságos körülmények között élvezheted az Agárdi Popstrand Jégpálya természeti örömeit és a barátaid társaságát.


Tájékoztatunk arról is, hogy a regionális turisztikai rendezvénykeretből a kiadásaink fedezésére, évek óta
0 Ft támogatásban részesülünk.
Bizonyára azért nem kapunk pályázati támogatást, mert nem kötelező feladatot látunk el és amit évtizedek óta csinálunk, azt is „csak” elvi alapon, a hűséges közönségünk jelentkező igényeinek a kiszolgálásáért tesszük…

Magyarországon élvezzük a tél örömeit!

Üdvözlettel: 
                                            Turbók János
                                               főrendező
 

NKA

nka.png

FACEBOOK