Jegyelővétel

JEGYELŐVÉTEL A KONCERT ELŐTTI NAPIG 200 FT KEDVEZMÉNNYEL!!!

JAVASOLJUK, HOGY MINDENKI TÁJÉKOZÓDJON ARRÓL, HOGY A JEGYIRODÁK MELY ÁRUSÍTÓ HELYEIN NEM SZÁMÍTANAK FEL KEZELÉSI KÖLTSÉGET!!!

Eventim
 
Jegyhu
 
Ticketportal

Partnereink


Fmedia.png
 
intersport5.png
 
Fmh.jpg
 
Szuperinfo.jpg

praktiker.png

 

IDŐJÁRÁS

Agárdi Popstrand Jégpálya

2009.01.14. 12:42  |  Jégpálya  |   
  Nincs
 
Soha nem látott tömeg látogatta meg 2009. első hétvégéjén az Agárdi Popstrand Jégpályát. Az óriási közönségsiker elsősorban a biztonságos  vastagságú és  jó minőségű jégnek – amelyről naponta és pontosan tájékoztattam minden érdeklődőt -, a kellemes emlékű hagyományoknak és a kedvező időjárásnak volt köszönhető. Agárdon baleset és  jégbeszakadás – ahogy a korábbi 30 évben sem -,  nem volt !!!  ( Vezérgúnár Józsi rendezőnk szombat éjszakai fürdőzése a hattyúkkal, a saját elhatározásából történt.) A több ezer jelenlévő  sportoló-turista,  a megszokott tisztaságot hagyta maga után!

(Ezt külön köszönöm!)
 

Agárdi Popstrand télen

2009.01.01. 16:34  |  Jégpálya  |   
  Nincs
 
Boldog Új Évet kívánok Neked, a Családodnak és a Barátaidnak is!

Örülök, hogy meglátogattad és figyelemmel kíséred a honlapunkat, mivel ez azt jelenti, hogy érdeklődsz és talán részt veszel a nyári és téli rendezvényeinken.
A nyári nagykoncertek dátumát, január közepén felteszem a honlapunkra és az iwiwre. (Turbók János, Gárdony).

Előzetesként :
EDDA Művek: július 11.
                            IRIGY HÓNALJMIRIGY: augusztus 1.

Az 1979. óta saját elhatározásból rendezett csodálatos téli rendezvényeink alapfeltétele továbbra is a biztonságos vastagságú jég (minimum 10 cm).
Amikor megszólal a rock zene és kinyitjuk a nyilvános wc-t, jelzést adunk arra, hogy biztonságos körülmények között élvezheted az Agárdi Popstrand Jégpálya természeti örömeit és a barátaid társaságát.


Tájékoztatunk arról is, hogy a regionális turisztikai rendezvénykeretből a kiadásaink fedezésére, évek óta
0 Ft támogatásban részesülünk.
Bizonyára azért nem kapunk pályázati támogatást, mert nem kötelező feladatot látunk el és amit évtizedek óta csinálunk, azt is „csak” elvi alapon, a hűséges közönségünk jelentkező igényeinek a kiszolgálásáért tesszük…

Magyarországon élvezzük a tél örömeit!

Üdvözlettel: 
                                            Turbók János
                                               főrendező
 

Hatalmas rock buli az Agárdi Popstrandon

2008.08.13. 16:32  |  Koncertek  |   
  Nincs
 
Az igényes és jól meghangszerelt Rock Band, évek óta biztos helyet kap az Agárdi Popstrandon fellépő és elsősorban szakmai szempontok alapján összeválogatott NAGYCSAPATBAN.A hideg idő ellenére, eljöttek az Agárdi Pop Strand Rock Band – Mobilmánia koncertjére a rockerek  és gyermekeik.Senki nem bánta meg a strandidő hiányát és a több mint 2 és fél órás mega koncertet végig állták és énekelték, majd elégedetten távoztak a dedikálás után.Jövőre az agárdi Rock Band koncerten ismét lesz rockmeglepetés, újabb kedvelt énekesek meghívásának köszönhetően. Egyébként a Mobil – Mánia ötlete, közös téli Zeffer - Turbók „szerzemény” volt. 
 

NKA

nka.png

FACEBOOK