Jegyelővétel

JEGYELŐVÉTEL A KONCERT ELŐTTI NAPIG 200 FT KEDVEZMÉNNYEL!!!

JAVASOLJUK, HOGY MINDENKI TÁJÉKOZÓDJON ARRÓL, HOGY A JEGYIRODÁK MELY ÁRUSÍTÓ HELYEIN NEM SZÁMÍTANAK FEL KEZELÉSI KÖLTSÉGET!!!

Eventim
 
Jegyhu
 
Ticketportal

Partnereink


Fmedia.png
 
intersport5.png
 
Fmh.jpg
 
Szuperinfo.jpg

praktiker.png

 

IDŐJÁRÁS

PEST MEGYE SZÉPE

2017.08.27. 07:27  |  Hírek  |   
  Nincs
Nagy megtiszteltetés ért azzal, hogy  Bada Zoltán verseny alapító szervező, felkért a Pest Megye Szépe, régiós szépségverseny zsűrijébe. Kellemesen nosztalgiázom, mivel a kilencvenes években az Agárdi Popstrand is rendezett szépségversenyeket!

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2017.augusztus 31.

Mindig nőpárti voltam, a hölgyek tisztelete, megbecsülése, védelme és a jogaik biztosítása ügyében, ezért „feministaként”, pl. nem kedvelem, az erőszakos muszlim bevándorlókat. A szépségversenyen résztvevő 16 legszebb lány, Agárdi Popstrand VIP belépőt kap és a partnerével együtt vehet részt 2018-ban, minden nagyszabású koncerten! 
Örömmel veszek részt 2017-ben, a PEST MEGYE SZÉPE verseny zsűrijében!

Üdvözlettel: Turbina


Pest megye szepe.jpg

MIÉRT MARADT EL A MIRIGY KONCERT?

2017.08.24. 13:31  |  Hírek  |   
  Nincs
Nehéz hétvégém volt! Lelkileg összetört, hogy a szélsőséges időjárás augusztus 19-én, elvette sok jóembertől és a művészektől is, a várhatóan kellemes agárdi élményeket.
A tanulságok miatt kötelességemnek érzem kiértékelni és közzétenni, az elmaradt Agárdi Popstrand Irigy Hónaljmirigy, Krisz Rudi és Zoltán Erika ÉLŐ koncertek háttér információit. Sajnos szintén „tanulságos” volt, néhány felelőtlenül okoskodó felnőtt ember hozzászólása az oldalaimon.

1. Az ELŐREJELZÉSEK:

Szombaton eleinte még sok napsütésre készülhetünk, majd a délután folyamán északnyugat felől, egy lassú mozgású hidegfront érkezik záporokkal, zivatarokkal, erős, viharos északnyugati széllel, lehűléssel. 

Időkép 2017. aug.17.12:15

Köpönyeg aug.18.

Beválási esély: 72%
Szombat Délelőtt napos, gyengén felhős időre számíthatunk. Délután aztán egyre többfelé megnövekszik a felhőzet, és estétől nyugat, északnyugat felől záporok, zivatarok alakulnak ki. Megerősödik, néhol viharossá fokozódik az ÉNy-i szél. ÉNy-on már csak 26-30, máshol még 30-36 fok valószínű.

Köpönyeg aug.19.

Szombaton eleinte még sok lesz a napsütés, napközben azonban a Dunántúlra északnyugat felől egy lassú mozgású hidegfront érkezik erős, viharos északi-északnyugati széllel, lehűléssel, délutántól záporokkal, zivatarokkal.
2017. aug. 19. | Szerző: Mikes

2. Az információk és a korábbi tapasztalataim birtokában, kötelességem volt - a számomra legfontosabb - közönségem figyelmét felhívni, a várható veszélyhelyzetre és kellemetlen időjárási körülményekre ! Ahogy 1994. szeptember 2-án - az éppen kezdődő főpróba előtt néhány perccel -, felemeltem a telefont Agárdon és ezzel megmentettem a másnapi ”esős” OMEGA koncertet a Népstadidonban!

" Beke Szilvia Isten eltessen sokaig Turbina! En hittem neked a vihart illetoen, tapasztalatbol! 94-ben amikor az Omega koncertet csinaltuk a Nepstadionban, a foproban is csak azert menekult meg a cucc, mert rank telefonaltal, hogy jonni fog a vihar! Ezt sosem felejtem el. A gyerekeimnek is pont tegnap meseltem. Lebeszeltem oket rola, hogy Pestre induljanak koncertre este. Es milyen jol tettem. Ugyhogy koszi ezuton is boldog szulinapot neked.

augusztus 20., 16:53

Turbók János A közönséget mindig félteni kell!

Válasz • augusztus 21., 8:46

Andrea Tátos Jól tetted a családok érdekeit vedted

Válasz • augusztus 21., 8:47

Turbók János Kedves Szilvi! Nagyon köszönöm az írásodat és a jókívánságodat! Jól emlékszel! Kevesen ismerik a történetet...Állítólag nem ez a jellemző manapság...Agárdról telefonáltam a Népstadionba 1994-ben, a nagy OMEGA koncert előtt 1 nappal, ráadásul pontosan a főpróba előtt! és jeleztem: Nagyon nagy vihar megy Budapest felé! Agárdon nincs áram és dőlnek ki a nagy fák! A hangosítás, a világítás, a video kivetítők és a TV technika, valamint a vezérlők megmenekültek! Ragyogott a nap Budapesten és Ti kaptatok a sorstól 15 percet...Derűs napot kívánok Neked! Turbina

augusztus 20., 17:19

Beke Szilvia Igen, de igy meg a vihar elott elkezdtek nejlonozni a hanfalakat es mindent amit ertek. Persze, igy is nagyot kaptunk...., na de azert Neked is szep napot

augusztus 20., 17:30

Beke Szilvia Es nem a sorstol kaptuk a 15 percet, hanem toled

augusztus 20., 17:30 "

3. A mindig nagy számban érkező családok, nem érezték volna jól magukat a hideg őszies szélben és a több alkalommal eleredő esőben. Mivel a koncert nem kétszereplős és nem play back lett volna, nem lehetett csak úgy előrehozni a kezdést. A felelősen gondolkodó főrendezőnek arra is gondolnia kell, hogy mi lesz a családokkal a gyermekekkel, ha a koncert közben kitör a vihar és leszakad az ég! A tájékozódó emberek tudták, hogy nem nyári zápor várható és a szeles / zivataros front, este meg fog érkezni. Ezért el sem indultak volna Agárdra.

A legszuperebb Irigy Hónaljmirigy rajongókat, a zenekarral együtt tiszteltük meg azzal felelős döntéssel, hogy a vis maior helyzet miatt elmaradt a koncert. A 15 órától folyamatosan kellemetlenkedő őszies viharos szél és a több alkalommal eleredő eső, majd a késő este „leszakadó ég”, tönkre tette volna a zenekar művészetének az élvezetét! Tehát félbeszakadt volna a koncert és a családok hazafelé menekülve, védtelenek lettek volna az ítéletidőben...
Örülök hogy Velencén, KORA ESTE sikerült megtartani Mr. President előadását. Megjegyzem, a településen több alkalommal áramszünet volt, a később kitört vihar miatt…

Üdvözlettel: Turbina


Irigy szinpad.jpg

GRATULÁLUNK FRENREISZ KÁROLYNAK!

2017.03.17. 11:32  |  Hírek  |   
  Nincs
Szevasz, Haver! Drága Kari!

Veled kezdődött a több mint 40 éves popzenei „pályafutásom”, amikor a „kapcsolataid vízszintes építése” közben, megzavartalak… (A legendás Kertészeti Egyetem Klubjában léptetek fel a Bergendy együttessel és a „kölyök” vitte Neked a szerződést.) Soha nem felejtem el az első LGT koncert élményét a Budai Parkszínpadon, majd a szintén felejthetetlen LGT és SKORPIÓ koncerteket a Kertészeti Egyetem Klubjában, ahol mindig izzott a levegő. A legrégebbi és az egyik legkorrektebb partnerem vagy!!! A Popstrand koncerteket évtizedek óta Te hangosítod és egyben erősíted a jól ismert véleményemet: a hosszú távúság Érték! Ezúton is gratulálok Neked, a nagyon megérdemelt Kossuth díjhoz! Már várom a 40 éves Agárdi Popstrand ünnepi koncertjeit, ahol ismét Te fogod biztosítani, a megszokottan kiváló minőségű hangosítást, amelyet mindig elvár és értékel, - magamat is beleértve -, az igényes közönség.

Ölel: Turbina

Frenreisz-Turbina.jpg Frenreisz-Turbina 2.jpg

NKA

nka.png

FACEBOOK