Jegyelővétel

JEGYELŐVÉTEL A KONCERT ELŐTTI NAPIG 200 FT KEDVEZMÉNNYEL!!!

JAVASOLJUK, HOGY MINDENKI TÁJÉKOZÓDJON ARRÓL, HOGY A JEGYIRODÁK MELY ÁRUSÍTÓ HELYEIN NEM SZÁMÍTANAK FEL KEZELÉSI KÖLTSÉGET!!!

Eventim
 
Jegyhu
 
Ticketportal

Partnereink


Fmedia.png
 
intersport5.png
 
Fmh.jpg
 
Szuperinfo.jpg

praktiker.png

 

IDŐJÁRÁS

Kellemes Ünnepeket!

2011.12.25. 10:17  |  Hírek  |   
  Nincs
ÁLDOTT  KARÁCSONYI  ÜNNEPEKET, VALAMINT  SIKEREKBEN  BŐVELKEDŐ, EGÉSZSÉGBEN, MEGÉRTÉSBEN  ÉS SEGÍTŐKÉSZSÉGBEN  ÉLTETŐ,  BOLDOG  ÚJ ÉVET KÍVÁNOK,  AZ AGÁRDI  POPSTRAND MINDEN VENDÉGÉNEK, ISMERŐSÉNEK, SZIMPATIZÁNSÁNAK ÉS A  KEDVES CSALÁDJUKNAK IS!

SZERETETTEL:
                           TURBÓK JÁNOS FŐRENDEZŐ

2011.08.12. PÉNTEK! Irigy Hónaljmirigy, Dinamit

2011.08.11. 18:57  |  Hírek  |   
  Nincs
Július 2-án  különleges koncertekkel terveztük megnyitni a 35. évadot. Sajnos az időjárás közbeszólt, de most pénteken, augusztus 12-én bepótolunk mindent!!! 

1979. július 28-án Agárdon volt a  DINAMIT bemutatkozó koncertje! 32 év telt el azóta  és az akkor világszínvonalon hangszerelt zenék ismét meg fognak szólalni a Pop strandon, de egy sokkal korszerűbb és nagyobb teljesítményű hangosítással. Ezt a zenei csemegét ne hagyjátok ki!!

A kilencvenes években ismerkedtem meg az IRIGYES srácokkal. Már akkor 4 szólamban énekelték az éjszakai tábortűznél a BON JOVIT és már akkor nagyon jó fejek voltak! Az évek során profik lettek, továbbra is jól zenélnek, kerülik a gagyi humort, valamint nagyon baráti és összetartó CSAPATOT alkotnak. Öröm  együtt  dolgozni Velük, mivel mindig jó a hangulat. 2010-ben fülig érő szájú, elégedett közönséget láttam kijönni a Pop Strandról a koncertjük után.

Turbina

Dolhai Attila Agárdon

2011.08.08. 09:32  |  Hírek  |   
  Nincs
Dolhai Attila 2011-ben lépett fel először Agárdon. Kamara színpadra terveztük az előadói estet, de a váratlanul nagy érdeklődés miatt, a nagyszínpadon rendeztük meg az előadást.Nagy sikere volt Attilának, az aktív – és elsősorban női – rajongó táborának köszönhetően.

Turbina

NKA

nka.png

FACEBOOK