Jegyelővétel

JEGYELŐVÉTEL A KONCERT ELŐTTI NAPIG 200 FT KEDVEZMÉNNYEL!!!

JAVASOLJUK, HOGY MINDENKI TÁJÉKOZÓDJON ARRÓL, HOGY A JEGYIRODÁK MELY ÁRUSÍTÓ HELYEIN NEM SZÁMÍTANAK FEL KEZELÉSI KÖLTSÉGET!!!

Eventim
 
Jegyhu
 
Ticketportal

Partnereink


Fmedia.png
 
intersport5.png
 
Fmh.jpg
 
Szuperinfo.jpg

praktiker.png

 

IDŐJÁRÁS

Agusztus 5-6. Demjén Ferenc és a musical nagyjai

2011.08.03. 21:45  |  Hírek  |   
  Nincs
2010. augusztus 7-én Demjén Ferenc olyan fantasztikus koncertet adott, amilyenre 10 éve nem volt példa Agárdon! A fenti tényt, egy nagyon alapos mérlegelés után írtam le.
Rózsi művészete, a világsztárok hangjához hasonlítható különleges hangja, a „végtelenszámú” örök slágerei, az Omega hangosítás, valamint a tökéletes szórakozásra kiéhezett igényes Popstrand közönség jelenléte, ismét nagy Demjén bulit eredményezhet augusztus 6-án.

Régóta csodálom Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán művészetét, a nagyon profi hangszerelésüket és a tökéletes duetteiket.
Őszintén örülnénk, ha 2012-ben egy nagyszabású koncertet tudnának adni a zenekarukkal az Agárdi Popstrand nagyszínpadán. Bereczki Zoltán a kilencvenes években aktív résztvevője volt az Eddások Országos Találkozóinak. A nyilatkozatai alapján, már ekkor kellemes emlékek fűzték Agárdhoz…

Dolhai Attila részünkről is elismert musicalénekes. Éppen ezért és rendkívül aktív rajongóinak kérésére, örömmel rendezzük meg augusztus 5-én pénteken, az önálló előadói estjét.

Turbina

Jó volt magyarnak lenni Agárdon!

2011.08.03. 20:09  |  Hírek  |   
  Nincs
"Július 30-án két csodálatos zenekar lépett fel a Popstrand színpadán: az Ismerős Arcok és a Kormorán.
 
Az Ismerős Arcok az egyik legmélyebben emberi,  zenei és magyar zenekar. Koncertjük nem okozott meglepetést: tiszta volt, szívhez szóló és szívbe markoló. Megérintett,  sőt felemelt,  mert tudják,  tudjuk, annyi mindent kéne még elmondanom, ha nem teszem, tán nem is lesz rá alkalom. Nyerges Attiláék hozták a kötelezőt, talán csak Letsó, a billentyűs virtuóz volt szokatlanul rendezett, elegáns, amolyan úri ember.

A Kormorán – amelyik ismét felszámolta magát – okozott meglepetést: a két lány eltűnt, a „rendetlen” fejkötős sem énekelt már, s a nemzeti színű gitár is hiányzott. De az ép Magyarország mégis összeállt a veterán erdélyi hegedűssel, a felvidéki fiúval és a vajdasági lánnyal. Együtt énekelték a Velencei-tó habjaiba: ha elvették mi tiéd volt, vissza kell azt venni,  Isten ujja megérintett, jó lesz magyarnak lenni!"

Nagy Zoltán írása
A fenti gondolatokkal egyetértek,
                                                           Turbina

Kormorán, Ismerős Arcok koncertek a Pop Strandon

2011.07.28. 21:45  |  Hírek  |   
  Nincs
A 35. éves Kormorán együttes,  etnorockot játszó Hungarikum. Dalaik a nemzeti örökség részét képezik.

A nemzeti érzelmekkel átszőtt művészetük miatt csoda hogy túlélték a 70-es éveket, mivel akkoriban tilos volt a nemzetben gondolkodás. Büszke vagyok arra, hogy a nyolcvanas évek végén élő TV adásban közvetített karácsonyi Kormorán koncertet rendeztem a Kertészeti Egyetem Klubjában.

Az Ismerős Arcok magyar nemzeti rock zenekar. Szimpatikus számomra, hogy a zenéjükben megtalálható az igényes hardrock és heavymetal stílus,  a kötődésük Erdélyhez, valamint az is, hogy szeretik és tisztelik Wass Albert munkásságát.
Jó érzéssel tölt el, hogy együtt leszünk szombaton Agárdon.

Szeretettel:
                         Turbók János

NKA

nka.png

FACEBOOK