Jegyelővétel

JEGYELŐVÉTEL A KONCERT ELŐTTI NAPIG 200 FT KEDVEZMÉNNYEL!!!

Javasoljuk, hogy mindenki tájékozódjon arról, hogy a két jegyiroda mely irodáiban nem számítanak fel kezelési költséget!!!

Eventim
 
Jegyhu
 
Ticketportal

Partnereink


Fmedia.png
 
intersport5.png
 
Fmh.jpg
 
Szuperinfo.jpg

praktiker.png

 

IDŐJÁRÁS

Dübörög a Popstrand!

2013.08.03. 10:43  |  Koncertek  |   
  Nincs
Magyarországon évek óta  2 szabadtéri színpad rendez folyamatosan, hétről hétre,  nagyszabású és látványos koncerteket: a Margitszigeti Szabadtéri Színpad és az Agárdi Popstrand.

Ismét felejthetetlen, szinte megismételhetetlen és a maga nemében páratlan koncertet adott az EDDA MŰVEK a Popstrandon, július 6-án.

Évtizedek óta egymásra találnak Agárdon az EDDÁSOK: ATTISÉK, a KÖZÖNSÉG és a POPSTRAND.

A 3 órás mega koncertet, életkortól függetlenül végig állták, tapsolták és énekelték a nagyon aktív EDDÁSOK és ennek köszönhetően jól láthatóan, az EDDA együttes tagjai is jól érezték magukat.

Augusztus 3-án az R-GO EGYÜTTES jubileumi koncertjén, nagyon meg szeretnénk ünnepelni ROBIÉK 30. éve tartó sikeres működését.

A nagylelkű, csupa szív és rettenetes színpad éhséggel és energiákkal megáldott szuper sztár ROBI, nagyon készül az agárdi koncertre és várja a nagy találkozást a legaktívabb és leghűségesebb R-GOSOKKAL!!!

Az R-GO koncert érdekessége, hogy mi rendeztük meg 1983-ban, az első R-GO koncertet is.

A TANKCSAPDA zárta a 35. évadot

2011.08.29. 09:50  |  Koncertek  |   
  Nincs
Ahogy vártuk és jeleztük, egy nagyszabású és sikeres TANKCSAPDA koncert zárta az Agárdi Popstrand 35. évadát.
Minden összejött annak érdekében, hogy a jelenlévők – akik megérezték előre, hogy nagy élményben lesz részük - , elégedetten távozzanak Agárdról és kellemes emlékek birtokában várják a 2012. évi Popstrand koncerteket.


Először lépett fel a nagyszínpadunkon a (R)EVOLUTION. A fiatal együttes profi módon állította össze a műsorát, megérdemelt sikert aratott és megénekeltette a közönséget.

Turbina

2011.08.20. Tankcsapda, (R)evolution koncertek

2011.08.20. 07:48  |  Koncertek  |   
  Nincs
Az immár hagyományosnak mondható szezonzáró TANKCSAPDA koncert , a  gyönyörű nyári időnek, valamint a zenekar töretlen népszerűségének köszönhetően,  biztosan nagy  élményt fog szerezni az Agárdra érkezőknek.

A 22. éves hard rock trió, az ideális koncert feltételek – Omega hangosítás, Vona világítás, magas színpad, stb. – segítségével, nagy valószínűséggel felejthetetlen koncerttel fogja megajándékozni a legaktívabb rajongóit.

A Velencei – tóhoz köthető (R)EVOLUTION zenekar először ad koncertet az Agárdi Popstrandon. A meghívást  annak köszönheti a 2006-ban alakult zenekar,  hogy folyamatosan fejlődnek, növekszik a népszerűségük és a tiszta zenei háttért jól egészíti ki Tóth János remek énekhangja.

Turbina

NKA

nka.png

FACEBOOK