Jegyelővétel

JEGYELŐVÉTEL A KONCERT ELŐTTI NAPIG 200 FT KEDVEZMÉNNYEL!!!

Javasoljuk, hogy mindenki tájékozódjon arról, hogy a két jegyiroda mely irodáiban nem számítanak fel kezelési költséget!!!

Eventim
 
Jegyhu
 
Ticketportal

Partnereink


Fmedia.png
 
intersport5.png
 
Fmh.jpg
 
Szuperinfo.jpg

praktiker.png

 

IDŐJÁRÁS

MOBILMÁNIA-Keresztes Ildikó

2011.08.17. 08:07  |  Koncertek  |   
  Nincs
Nagyon készült a MOBILMÁNIA az agárdi fellépésére és mi is vártuk a koncertet.

Tökéletes hangszerelés, ének, színpadi összhang és látvány , egy igazi rockcsemege. Ezt kaptuk szombat este a MOBILMÁNIÁTÓL. A magas színpadi produkciójuk alapján, a MOBILMÁNIA sokkal több figyelmet médiatámogatást érdemelne…

Keresztes Ildikó a saját zenekarával és Vastag Tamással adta elő az élő koncertjét. A közönség szerette a produkciót és nagyon megdobta a műsorunkat.

Irigy Hónaljmirigy-Dinamit

2011.08.17. 08:06  |  Koncertek  |   
  Nincs
Az Irigy Hónaljmirigy augusztus 12-i Agárdi Popstrandon előadott élő koncertje, megérdemli 2011-ben, a Magyarország legnagyobb zenei és humor színháza megtisztelő címet.
Az Irigyes Fiúk profi módon előadott, nagyon nevettetető,  poénoktól hemzsegő és megállás nélkül pergő 2 órás koncertjén, csak fülig érő szájú elégedett arcokat láttam.

32. év után adott ismét koncertet Agárdon a DINAMIT együttes, nagy közönség sikerrel. Jó volt nosztalgiázni és visszaemlékezni a fiatalságunkra a DINAMIT örök rockslágereit hallgatva.

A Magyarország minden részéből Agárdra érkező több generációs közönség, nagyon kifogta ezt az estét és szerencsésnek mondhatja magát, hogy részt vehetett a nagyszabású rendezvényen.

2011.08.13. MOBILMÁNIA-RockBand, Keresztes Ildikó, Vastag Tamás

2011.08.13. 13:06  |  Koncertek  |   
  Nincs
Aki szereti a nagyon jól meghangszerelt rockzenét, vegyen részt az Agárdi Popstrand  augusztus 13-ai nagyszabású Mobilmánia és Keresztes Ildikó koncertjén. Csak az igényes rockzenét játszó zenekarokat hívjuk meg Agárdra, ezért a szombati koncert igazi csemege lesz az ugyancsak igényes közönségünknek.

A Mobilmánia 2 gitáros felállása tökéletes hangzást biztosít, amelynek a zenei alapját a nagy „öregek” Zeffer András, Donászi Tibor és Kékesi Bajnok László rutinja és tudása teremti meg.

Sokunk kedvence Keresztes Ildikó, a különleges és nagy terjedelmű hangjának köszönhetően. Agárdon mindig zenekari kísérettel, tehát élőben lép fel, mivel csak így tudja bemutatni az énektudását, a művészetét.

Turbina

NKA

nka.png

FACEBOOK