Jegyelővétel

JEGYELŐVÉTEL A KONCERT ELŐTTI NAPIG 200 FT KEDVEZMÉNNYEL!!!

Javasoljuk, hogy mindenki tájékozódjon arról, hogy a két jegyiroda mely irodáiban nem számítanak fel kezelési költséget!!!

Eventim
 
Jegyhu
 
Ticketportal

Partnereink


Fmedia.png
 
intersport5.png
 
Fmh.jpg
 
Szuperinfo.jpg

praktiker.png

 

IDŐJÁRÁS

VISSZA A JÖVŐBE – NOSZTALGIA BULI AZ AGÁRDI POPSTRANDON

2018.08.14. 10:38  |  Cikkek,interjúk  |   
  Nincs

Köszönöm szépen Tiszai Orsinak és Azurák Csabának, hogy „FELFIGYELTEK” a 41 éves! Agárdi Popstrand szabadtéri színpad koncertjeit „körülvevő” örömökre és boldogságra! Érintőlegesen „visszaadták” a működési feltételek szinte teljes hiányát is és forgattak „EGY NAGYON JÓT” Agárdon! Az adásból kimaradt, hogy 2018-ban 1 MILLIÁRD FORINT TÁMOGATÁST KAPTAK a balatoni szabadtéri színpadok és az egy hétvégés fesztiválok, a VELENCEI TAVAT pedig, sokadszor háttérbe szorították… Az egész nyáron színvonalas programokat rendező és felejthetetlen élményeket biztosító, valamint a kereskedelmi szálláshelyeket „feltöltő” velencei-tavi szabadtéri színpad télen, majd tavasszal, 1-1 millió Ft támogatásban részesült…. „MÉG SZERENCSE”, HOGY 4 ÉVTIZEDEN KERESZTÜL MINDIG SZÁMÍTHATTAM, AZ IGÉNYES ÉS HŰSÉGES 4 GENERÁCIÓS KÖZÖNSÉGÜNK, JELENLÉTTEL KIFEJEZETT TÁMOGATÁSÁRA!


Turbina

Turbók János a Jó estét Fehérvár élő műsorában

2011.02.17. 16:17  |  Cikkek,interjúk  |   
  Nincs
2011.02.17-én, 19 órától, a Fehérvár TV "Jó estét Fehérvár" című műsorának vendége Turbók János.

A Fergeteges R-GO és Tankcsapda buli a legendás Agárdi Popstrandon

2010.08.26. 12:16  |  Cikkek,interjúk  |   
  Nincs
Kritikus koncertjáróként bevallom a jóhangulatú buli, a csodálatos tópart látványa, és nem utolsó sorban a koncertek utáni fergeteges disco örökre feledhetetlen emlék marad számomra - rég volt részem ilyen emberi léptékű, közvetlen és családias buliban.

NKA

nka.png

FACEBOOK