Jegyelővétel

JEGYELŐVÉTEL A KONCERT ELŐTTI NAPIG 200 FT KEDVEZMÉNNYEL!!!

JAVASOLJUK, HOGY MINDENKI TÁJÉKOZÓDJON ARRÓL, HOGY A JEGYIRODÁK MELY ÁRUSÍTÓ HELYEIN NEM SZÁMÍTANAK FEL KEZELÉSI KÖLTSÉGET!!!

Eventim
 
Jegyhu
 
Ticketportal

Partnereink


Fmedia.png
 
intersport5.png
 
Fmh.jpg
 
Szuperinfo.jpg

praktiker.png

 

IDŐJÁRÁS

Jégpáncél borítja a Velencei tavat, de jégre lépni tilos!

2012.12.12. 14:40  |  Jégpálya  |   
  Nincs
Turbók János, az Agárdi Popstrand Jégpálya főrendezője kérdésünkre elmondta, hogy Agárdon soha nem volt cél a meggondolatlan és felelőtlen jégpályanyitás és az extrém gondolkodás.
Továbbra is a biztonság a legfontosabb szempont!!

Bár felkészültek a 35. téli évadra,
-          az alacsony vízállásnak megfelelően beállították a lejáró stéget,
-          felújították és téliesítettek a nyilvános Wc-t ,  valamint
-          a stég környékén platánfákat ültettek, takarítottak és lenyírták a füvet,

most várják a biztonságos vastagságú jeget, mivel  jelenleg tilos rámenni a Velencei-tó jegére! A téli Velencei-tó természeti környezete izgalmas, csodálatos és tiszta, majd amikor a jég vastagsága eléri a biztonságos 12 centimétert, egészséges életmódra - csúszkálásra és kirándulásra - ösztönző.

Tehát 2013 telén sem fog számítani az életkor Agárdon és biztonságos vastagságú jég esetén, ismét kiváló lehetőségek lesznek:  

- a családok együttlétére,
- egészséges mozgásra a friss levegőn,
- a kellemes hatásoknak köszönhetően a gondok átmeneti elfelejtésére,
- a korcsolya tudás gyakorlására, esetleg elsajátítására egy félreeső helyen,
- általános „kikapcsolásra” és egy kis kikapcsolódásra.

6. éve olvashatók pontos és hiteles információk a jég állapotáról és naponta többszöri frissítéssel az agárdi időjárás helyzetről, a www.agardipopstrand.hu honlapon.

AGÁRDI POPSTRAND JÉGPÁLYA 2012.

2012.02.17. 12:49  |  Jégpálya  |   
  Nincs
TÉLEN – NYÁRON AGÁRDI POPSTRAND!

,,Magyarországon élvezzék a tél örömeit!''  szlogennel  várja 34 éve – életkortól függetlenül – , a fiatalos életvitelű és gondolkodású családokat és baráti társaságokat, az  Agárdi Popstrand Jégpálya.
Igen, Agárdon megtalálhatók a tél örömei, amikor biztonságos vastagságúra hízik a jég, majd kinyit MAGYARORSZÁG  LEGNAGYOBB  JÉGPÁLYÁJA.
Ha még nem korcsolyázott vagy  csúszkált a Velencei-tavon, akkor a továbbiakban ne hagyja ki ezt az IZGALMAS  ÉLMÉNYT!

34 évvel ezelőtt,  „tavon korizás”  ügyben is elsők voltunk Magyarországon, amikor pl. vezetékes víz, wc és felszerelések nélkül  nyitottuk meg a jégpályát. Mi is meglepődtünk, amikor  tízezrek  jelentek meg a kezdeményezésünkre.
Azóta   – 90 %-ban –  saját erőből,  az agárdi aluljárótól lefektettük a téliesített vízvezetéket, egy kijáratból megépítettük a  fűtött nyílvános  wc-t,  melegedőnek  téliesítettük  a zenekari  öltözőt , már van pl. kalapácsunk, székünk, telefonunk, hangosításunk, valamint  - egy  ablaktalan raktárhelyiségből kialakított - irodánk  is.

A  téli  Velencei-tó  természeti környezete csodálatos és  tiszta, majd  amikor a jég vastagsága eléri a biztonságos 10-12 centimétert, egészséges életmódra  - csúszkálásra és kirándulásra -  ösztönző.
Tehát  2012. telén,  sem  számít az életkor Agárdon, viszont kiválóan adottak a lehetőségek:
  - a családok együttlétére,
  - egészséges mozgásra a friss levegőn,
  - a kellemes hatásoknak köszönhetően a gondok átmeneti elfelejtésére,
  - a korcsolya tudás gyakorlására, esetleg elsajátítására egy félreeső helyen,
  - általános „kikapcsolásra” és egy kis kikapcsolódásra.

Az Agárdi Popstrand Jégpályára  érkezőket  biztonságos lejáró stég, fűtött WC, melegedő, korcsolya és fakutya kölcsönző, állandó felügyelet és biztonsági eszközök, alacsony árakon árusító büfé, (pl. a libazsíros kenyér 100 Ft,  a forralt bor 100 Ft/dl ), zeneszolgáltatás, valamint karbantartott  jég  várja a hétvégén.

A jelentkező  igényekre reagálva, kivételesen már február  17-én  pénteken is kinyit a jégpálya, majd  szombaton és vasárnap is. A JÉG VASTAGSÁGA   21 CM. A kacskaringós szerpentin utakról  teljesen letakarítottuk a havat,  ezért csütörtökig tükörjégen lehetett  korcsolyázni  Agárdon. Február 17-én kb. 4 cm hó esett a jégre, amelyet folyamatosan takarítunk. 
Februárban is  pontos és hiteles információk olvashatók  a jég állapotáról és az aktuális agárdi időjáráshelyzetről, a www.agardipopstrand.hu honlapon.

Turbók János
  főrendező

AGÁRDI POPSTRAND JÉGPÁLYA 2011.

2010.12.30. 09:03  |  Jégpálya  |   
  Nincs
fh310304.jpgEgy nagyon nehéz és küzdelmes, viszont teljes közönség és szakmai sikereket és elismeréseket kiváltó nyár után – a 34. évad volt! – ismét készülünk a télre. 2011. első napján, megnyitjuk Magyarország legnagyobb koripályáját, az Agárdi Popstrand Jégpályát. Mivel 1979. óta a biztonságos jég megléte a legfontosabb számunkra, ezért minden hétvégén csak akkor szólal meg a rockzene a Pop Strandon, amikor úgy érezzük, hogy 100%-os biztonsággal korizhattok és csúszkálhattok a több hektár nagyságú kijelölt jégpályánkon.

A mai naptól a korábbi évekhez hasonlóan, minden nap informálunk benneteket a jég állapotáról és az aktuális időjárási helyzetről.

2011. januárban INTERSPORT TÉLI VÁSÁR! További információk: www.intersport.hu inters.jpg


Magyarországon élvezzétek a tél örömeit!         

NKA

nka.png

FACEBOOK