Jegyelővétel 2022.

JEGYELŐVÉTEL A KONCERT ELŐTTI NAPIG 500 FT KEDVEZMÉNNYEL!!!

JAVASOLJUK, HOGY MINDENKI TÁJÉKOZÓDJON ARRÓL, HOGY A JEGYIRODÁK MELY ÁRUSÍTÓ HELYEIN NEM SZÁMÍTANAK FEL KEZELÉSI KÖLTSÉGET!!!S 2

Partnereink

NKA Csak Logo

407908591543137173851

6731914115176299408055

J
 Min

Intersport

Szuperinfo Logo

Magyar Hírlap 2008. július 22.-Agárdi hagyomány

2008.07.23. 10:36  |  Admin  |  Cikkek,interjúk  |   
  Nincs
 
Harmincegyedik születésnapját ünnepli az idén nyáron az Agárdi Popstrand. Turbók János főrendező szerint hűséges közönségüknek ez a hosszú idő értékmérőként is szolgál. "Alaposan megválogatjuk a fellépőinket, nálunk csak azok a produkciók kerülhetnek színpadra, amelyek már bizonyítottak" – mondja Turbók. Ez a mérce bevált, amit jól mutat a nyári programsorozat töretlen sikere. Száz kilométerről is érkeznek a Velencei-tó mellé látogatók, hogy a parton felállított színpad előtti gyepszőnyegen, igényes és szép természeti környezetben, a legjobbak muzsikáját hallgatva szórakozzanak.
 
 
"Több mint háromszáz fát és bokrot ültettünk a közelmúltban, négy ütemben építjük a tetőt, téliesített vízvezetéket fektettünk le, és egy makulátlanul tiszta nyilvános WC-t is építettünk a vízparton." Merthogy a Pop Strand telente is működik, csak éppen nem úszni lehet ilyenkor a vízben, hanem korcsolyázni a jegén. Tízezrek látogatnak Agárdra télen is.

Hagyományszerűen idén is fellép az EDDA. A miskolci csapat szombat este kilenctől ad koncertet. Augusztus 1-jén az Irigy Hónaljmirigyre tombolhatnak a rajongók, majd a nyár hátralévő részében a közönség el lép Demjén Ferenc, a Kormorán, az Ismerős Arcok, a Rock Band, a Mobilmánia és a Benkó Dixieland Band is. "A 2,2 méter magas színpadnak köszönhetően mindenki lát mindent és szinte testközelből élvezheti végig a produkciókat, a megszokottan családias hangulatra pedig különösen büszkék vagyunk" – mondja Turbók.

A szervezők büszkék rá, hogy bár a téli és a nyári rendezvényre beadott pályázatuk egy forint támogatást sem kapott a regionális turisztikai rendezvényeket támogató alapból, közönségük szeretete így is töretlen. Turbók szerint elgondolkodtató, hogy egy olyan cég jutott ismét tízmilliókhoz, amely egyetlen programot sem szervez júliusban és augusztusban a Velencei-tó déli és keleti (Gárdony, Agárd, Velence), vagyis a turisták által legjobban látogatott partján. Mint mondja, ilyen botrányok után nem csoda, hogy a velencei-tavi turizmus a mélyponton van.

"Remélem, hogy a médiának köszönhetően a Velencei-tó szerelmesei előtt végre-valahára tudatosul, igénytelen sátras haknikra mennek el három éve a Velencei-tó turizmusának fellendítésére szánt állami pénzek. Csak az vigasztal, hogy az Agárdi Pop Strand téli és nyári rendezvényei továbbra is kedveltek és népszerűek" – mondja Turbók, majd megtoldja egy igazi érdekességgel: sokan nem tudják, hogy Gerendai Károly, a Sziget főszervezője 1991-ben a Pop Strand rendezvényén, az itteni miliőben szívta magába azt az életérzést, amelynek köszönhetően létrehozta a Sziget Fesztivált.

Kacsoh Dániel
 

FACEBOOK

IDŐJÁRÁS