Jegyelővétel 2022.

JEGYELŐVÉTEL A KONCERT ELŐTTI NAPIG 500 FT KEDVEZMÉNNYEL!!!

JAVASOLJUK, HOGY MINDENKI TÁJÉKOZÓDJON ARRÓL, HOGY A JEGYIRODÁK MELY ÁRUSÍTÓ HELYEIN NEM SZÁMÍTANAK FEL KEZELÉSI KÖLTSÉGET!!!S 2

Partnereink

NKA Csak Logo

407908591543137173851

6731914115176299408055

J
 Min

Intersport

Szuperinfo Logo

A Fergeteges R-GO és Tankcsapda buli a legendás Agárdi Popstrandon

2010.08.26. 14:16  |  Admin  |  Cikkek,interjúk  |   
  Nincs
Kritikus koncertjáróként bevallom a jóhangulatú buli, a csodálatos tópart látványa, és nem utolsó sorban a koncertek utáni fergeteges disco örökre feledhetetlen emlék marad számomra - rég volt részem ilyen emberi léptékű, közvetlen és családias buliban.
'Könnyen' megfejthető az Agárdi Popstrand néven országosan megismert és megkedvelt Rendezvényközpont népszerűségének a titka. Az együtteseket nem kell távcsővel vagy kivetítőn nézni, hiszen itt található Magyarország legmagasabb állandó színpada (2,2 m), ahol a zenekarok szinte testközelben játszanak, ráadásul a hangosítás is stúdió minőségben szól.

Ha ehhez hozzáadjuk, hogy 17 együttműködő település lakosságának, köztük Újbudának is - évek óta alanyi jogon ötven százalék kedvezményű a belépőjegy, akkor tényleg megfejtettük az Agárdi Popstrand titkát.

Turbók János főrendező csapatával szinte a semmiből, ráadásul 90 %-ban saját erőből építette fel a ma már regionális téli és nyári rendezvényközpontot. A főrendező kezdetben a legendás és véleménye szerint soha többé nem pótolható Kertészeti Egyetem Klubjának rendezett. Később azzal keresték meg az agárdiak, hogy a KEK - hez hasonlót színvonalú kulturális és szabadidőközpontot építsen fel az üdülőövezetben, mivel erre ott eddig még nem volt példa, igény viszont annál inkább.

'Az első koncerten traktorokkal odahúzott szemétszállító pótkocsikon volt a színpad, a neves fellépők pedig a kubikus műhelyben öltöztek'- meséli Turbók János.

Az Agárdi Popstrand országos ismertségének és népszerűségének titka, hogy 34 éve szolgálja ki az igényes és most már mindenféleképpen hűségesnek mondható közönségünket.

A főszervező személy szerint is azonosul a három generációs hallgatóság zenei ízlésével és elvárásaival - hiszen volt ideje kitanulni ki melyik együttest látja szívesen a színpadon, ki milyen bulira vágyik igazán.

Az újbudaiak, - a budaörsi, érdi, törökbálinti és diósdi állandó lakosokhoz hasonlóan -, a személyi igazolványuk és a lakcímkártyájuk felmutatásával vehetnek részt az Agárdi Pop Strand nagyszabású koncertjein.

Aki szemfüles volt, még végig bulizhatta az éjszakát augusztus 20-án a Tankcsapdával és Deák Bill Gyulával, vagy másnap az R-GO-val.

Újbudai lakosként én sem hagyhattam ki a lehetőséget és mindkét éjszakát a helyszínen töltöttem, hogy hitelesen tudjak beszámolni az Agárdi Popstrand feelingről.

Kritikus koncertjáróként bevallom a jóhangulatú buli, a csodálatos tópart látványa, és nem utolsó sorban a koncertek utáni fergeteges disco örökre feledhetetlen emlék marad számomra - rég volt részem ilyen emberi léptékű, közvetlen és családias buliban. Turbók János a szívét-lelkét kirakja a közönségnek - és nem vár mást cserébe, csak felszabadultan táncoló mosolygó embereket, és boldog összeborulva lassúzó szerelmespárokat.

Érdemes tájékozódni a popstrand oldalán, ugyanis a szervezők szeretettel várják a következő bulikra is az újbudai közönséget - ráadásul féláron!

Huszák Nina - ÚJBUDA MÉDIA (2010. 08. 24.)

FACEBOOK

IDŐJÁRÁS